20/12/15

Γιάννης Αμανατίδης, Δεν υπάρχει καμία σκέψη για κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία

«Άδειασε» τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προ ημερών ζήτησε την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμμανατίδης.
Ο κ. Αμανατίδης, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews δηλώνει ότι «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στο σχολείο»
συπληρώνοντας, ότι οι τολμηρές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία «δεν συνδέονται με την απαλοιφή των παραδόσεων του λαού μας».
Σχολιάζοντας ακόμη την επικείμενη ψήφιση του ασφαλιστικού, εκτιμά πως μπορεί να αποτελέσει «προϊόν ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων» και ξεκαθαρίζει πως «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρραγής όσο και αν αρκετές φορές κάποια κέντρα επιχειρούν να προσδώσουν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες χαρακτηριστικά ταινίας θρίλερ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά σ' αυτό το κόμμα υπάρχει και κάποιος λογικός. Έχει σαστίσει ο κόσμος με τόσους παραλογισμούς. Από την ημέρα που ανέλαβαν την εξουσία όλο με τα θρησκευτικά τα βάζουν: να υπάρχουν απαλλαγές, ενώ το θέμα έχει λυθεί από τη Δικαιοσύνη, να πάψει το Ορθόδοξο μάθημα και να υποχρεώνονται οι Ορθόδοξοι μαθητές να διδάσκονται τα συγκρητιστικά μορφώματα, να φύγει η προσευχή, να πάει η Εκκλησία στην άκρη... αντί να στηρίξουν τον απελπισμένο κόσμο, πολεμούν μην μείνει έστω σπίθα ελπίδας...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Orthodox True είπε...

Μπα μην τον πιστεύεται! Λέει 💡 οτι δεν υπάρχει σκέψη περι κατάργησης προσευχής. Εμμέσως το επιβεβαιώνει, οτι δεν υπάρχει σκέψη, αλλά υπάρχει απόφαση,π.χ.
Ολα ειναι στη σφαίρα της προπαγάνδας να το συνηθίζουμε, καί μετά λίγο καιρό θα πούνε ανεξιθρησκεια καί μαζί καί οι φίλοι μας οι πρόσφυγες, καί μαζί καί ο Φίλης, καί θα το σκάσουν τό γεγονός. Από Αθεους είναι δυνατόν να σωθεί Χριστιανική παράδοση;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)