3/11/17

Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. στα Α.Ε.Ι. (3 Θεολόγοι)

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2016-2017Με την αριθμ. 176791/19.10.2017 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 33 του ν. 4386/2016 (Α΄ 83) όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 20 του ν. 4452/2017 (Α΄ 17), μετατάσσονται οι παρακάτω μόνιμοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) στα Α.Ε.Ι. της χώρας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τα ονόματα των τριών μεταταχθέντων στη Θεολογική Αθηνών θεολόγων. Τα δύο πρώτα:

Εύη Βουλγαράκη, Θανάσης Παπαθανασίου: Άξιος ο μισθός τους! Μετά την συνεισφορά τους στην μετάλλαξη του μαθήματος των Θρησκευτικών και την προώθηση της μεταπατερικής "θεολογίας", οι δύο "εκσυγχρονιστές" μεταβαίνουν στη Θεολογική Αθηνών, λίγες μέρες μετά την είσοδο σε αυτήν του φίλου τους και ομοϊδεάτη καθηγητή πλέον Δογματικής Σταύρου Γιαγκάζογλου! Οι δύο Θεολογικές Σχολές συμπορευόμενες πλέον στο δρόμο της εκκομσίκευσης, του οικουμενισμού, της μεταπατερικότητας, της γλοιώδους εκσυγχρονιστικής "θεολογίας" του κόσμου τούτου. Ελάχιστες εξαιρέσεις καθηγητών σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν με τις μεθόδους που ξέρουν να μεταχειρίζονται οι σχεδιαστές της Νέας Τάξης (των επισκόπων και των θεολόγων μη εξαιρουμένων).

Για τον π. Βασίλειο Τρομπούκη ένα μόνο ελπίζω. Να μην έχει ξεπουλήσει τις ορθές απόψεις του που άκουσα κάποιες φορές να διατυπώνει πριν λίγα χρόνια. Διότι δύσκολο είναι πράγματι να εισέρχεται κανείς εντός της Θεολογικής, έστω και σε θέση ΕΔΙΠ, άνευ "θυσιών" και "υποχωρήσεων".

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)