26/9/09

Το ιστολόγιό μας έγινε ενός έτους

Σήμερα το ιστολόγιό μας έχει γενέθλια! Ολοκληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Με περισσότερα από 100.000 κλικ - επισκέψεις και αρκετά σχόλια φαίνεται πως η προσπάθεια που δειλά ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο έχει επιτυχία.
Αν και δεν αρμόζει σε ένα θεολογικό blog η καύχηση, οφείλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας γιατί πολλά από τα άρθρα μας αναδημοσιεύτηκαν σε άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια ή σε έντυπα εκκλησιαστικού περιεχομένου.
Στο επίκεντρο του ιστολογίου μας παραμένει το μάθημα των Θρησκευτικών και ο αντι-οικουμενιστικός αγώνας. Θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή χωρίς να υποχωρούμε σε πιέσεις και κακόβουλες κρίσεις..........
Ευχαριστούμε θερμά όσους έγιναν άτυπα συνεργάτες μας στέλνοντάς μας αξιόλογα κείμενα ή μεταφράσεις των άρθρων μας. Θα αποφύγουμε την αναφορά στα ονόματα των άτυπων αυτών συνεργατών μας, στους οποίους πάντως οφείλουμε πολλά.
Τέλος ζητούμε συγγνώμη για παραλείψεις και λάθη που κανείς δεν μπορεί να αποφύγει όταν εκτίθεται δημόσια και πρέπει να κινηθεί στους γρήγορους ρυθμούς του διαδικτύου.
Πάντοτε περιμένουμε τα άρθρα σας, τις κρίσεις και τα σχόλια ώστε και εμείς να βελτιωνόμαστε καθημερινά και η ενημέρωση που παρέχουμε να είναι αρτιότερη.

Οι Διαχειριστές του blog thriskeftika


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

Κ.Α

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

χρόνια πολλά και ευλογημένα. Ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρατε όλο αυτό τον καιρό και εύχομαι καλή δύναμη να συνεχίσετε.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και με περισσότερη αγάπη στην αλήθεια και λιγότερη ανοχή στους αισχρούς και στους αντίχριστους και στους φίλους τους.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά καλή δύναμη...και ωραία η τούρτα με το κεράκι

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και λιγότερη σχέση με τους υποστηρικτές των αντιχρίστων (είτε λέγονται σχολικοι σύμβουλοι ούτε mishes)...
...για να σας ευλογήσει και ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Διαχειριστές,
σας ευχόμαστε θερμά Χρόνια πολλά και πιο θεάρεστα!

Με περισσότερη και θερμότερη αγάπη στον Χριστό και στην Εκκλησία Του!

Να προκαλείτε όλο και περισσότερο λύπη στον σατανά και τα αμετανόητα όργανά του και χαρά στον Κύριο Ιησού Χριστό και στους πιστούς Του!

Να καταστρέφετε όλο και περισσότερο τα διαβολικά τεχνάσματα και να οικοδομείτε όλο και περισσότερο τις ψυχές
"υπερ ων Χριστός απέθανεν"!

Ένας πιστός

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)