4/12/09

Συνάντηση Αλβανίας Αναστασίου με τον Πάπα


Συνάντηση Αλβανίας Αναστάσιου με τον Πάπα.
Σημαντική λεπτομέρεια: Στο τέλος του video Μητροπολίτης της συνοδείας του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου ασπάζεται το χέρι του Πάπα!

8 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ευχαριστούμε θερμά τους διαχειριστές της ιστοσελίδας "Θρησκευτικά" επειδή μας αποκάλυψαν την αηδιαστική σκηνή ορθοδόξου επισκόπου που φιλά το χέρι του Πάπα.

Πρόκειται για απίστευτη κατάντια.

Κλαίει πραγματικά η ψυχή μου

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να εξακριβωθεί η ταυτότητα του επισκόπου που πρόσβαλε τόσο βάναυσα το ορθόδοξο αισθητήριο;

Ως γνωστόν τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας συνοδεύουν στην επίσημη επίσκεψή του στο Βατικανό ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου και οι δύο βοηθοί επίσκοποι του Αρχιεπισκόπου.

Την τελική ευθύνη φυσικά για την απρεπή και δουλική συμπεριφορά του επισκόπου έχει ο οικουμενιστής Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος αλλά καλό είναι να μάθουμε ποιος είναι ο δράστης του εκκλησιαστικού αυτού εγκήματος.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Α΄ είπε...

Αν γράφατε θεολογικά θα ήταν και σωστά!!!
Αυτός που ασπάζεται το χέρι του Πάπα Ρώμης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!!! Είναι ο επίσκοπος Απολλωνίας κ.κ. Νικόλαος! Για του λόγου το αληθές!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ασπάζεται το χέρι του Πάπα; Αφού ο Πάπας εξαιτίας των αιρέσεων του Παπισμού είναι ΕΚΤΟΣ Αληθείας που είναι ο Χριστός, ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας, ΕΚΤΟΣ του Σώματος του Χριστού!!!
Ο Πάπας δεν έχει Ιεροσύνη και είναι και αβάπτιστος!
Ο ασπασμός του χεριού του δεν μπορεί να φέρει αυτόν που το ασπάζεται σε επαφή με την Άκτιστη Χάρη.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ο Απολλωνίας Νικόλαος είναι Αλβανικής, Βορειοηπειρωτικής ή Ελλαδικής καταγωγής;

Δεν έχει σημασία κατά βάθος αλλά καλόν είναι να ξέρουμε από πού αφορμάται αυτή η ασέβεια. Την τελική ευθύνη πάντως έχει ο Μακαριότατος Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ερώτημα:

Το χειροφίλημα σε αιρετικό (όπως ο Πάπας) είναι που απαγορεύεται;

Το χειροφίλημα Ορθόδοξου Επισκόπου προς Ορθόδοξο Επίσκοπο επιτρέπεται; Γιατί τέτοια χειροφιλήματα έχουμε δει πολλές φορές (π.χ. του Καλαβρύτων προς τον Αθηνών, κ.ά.).
Ή το χειροφίλημα σε Ορθόδοξο Πάπα επιτρέπεται (όπως ο Αλεξανδρείας κ.λπ.);

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

γιατί άραγε οι οικουμενιστές επενδύουν σε έναν πόλεμο εντυπώσεων? απλά γιατί δεν έχουν ουσιαστικά επιχειρήματα.

Θέλουν να υπερβούν τους Πατέρες, στο όνομα της αγάπης! αλλα αυτό δυστυχώς θα τους στοιχήσει παρα πολύ.Ας προσευχόμαστε για όλους όσους κάνουν λάθος.

Η στρατευόμενη εκκλησια δεν πρόκειται να υποστεί καμια βλάβη, αντιθέτως θα ενδυναμωθεί μέσω και αυτής της νέας πρόκλησης του 21ου αιώνα M.X.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Α΄ είπε...

Για τον κ. Τελεβάντο θα προσθέσω ότι εφαρμόζει θεολογικότατα το "ούκ ένι Έλλην ή Ιουδαίος".
Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Απολλώνίας είναι ρωμαίικης καταγωγής για μένα και γεννήθηκε στην ίδια πόλη με τον Όσιο Ιωάννη τον Κουκουζέλη το Μαίστορα!!! Σπούδασε στη "θεολογική" Σχολή ( ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ!!!) του Πανεπιστημίου Αθηνών μαζί με πολλούς από εμάς!!!
Μόνο για την καταγωγή του πατριάρχη Αντιοχείας δεν μας είπε ο κ. Τελεβάντος!!!

Unknown είπε...

Επειδή γνωρίζω το τι έγινε, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο επίσκοπος Απολλωνίας Νικόλαος (βοηθός επίσκοπος, τιτουλάριος) δεν το έκανε σκοπίμως, ούτε φυσικά κατ' εντολίν, όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί. Πρόκειται για έναν νέο επίσκοπο μιας νεοσύστατης Εκκλησίας, ο οποίος διαθέτει την πέιρα της ιεραποστολής και της χριστιανικής αγάπης και θυσίας, αλλά όχι την πέιρα των επαφών και συναντήσεων σε τέτοιο επίπεδο.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)