27/5/10

Ο Άθως μέσα από τα Blogs

πηγή: "Πρόναος", Τεύχος 393, 27 Μαΐου 2010
Μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάζεται την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010, στον εκθεσιακό χώρο της Αγιορειτικής Εστίας. Περιλαμβάνει 80 φωτογραφίες, φωτογράφων από επτά χώρες οι οποίοι επισκέφτηκαν το Άγιον Όρος, φωτογράφησαν στιγμές από την καθημερινή ζωή της Μοναστικής Πολιτείας και τις ανήρτησαν στο διαδίκτυο σε blogs, web pages, web galleries. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται διακεκριμένοι φωτογράφοι με διεθνή αναγνώριση και καλλιτεχνική δραστηριότητα.......
Η έκθεση θα αναρτηθεί και θα λειτουργεί ταυτόχρονα και στο διαδίκτυο, με τον επισκέπτη να «περιηγείται» το κτίριο Νεδέλκου και τον εκθεσιακό χώρο, να παρακολουθεί τα έργα των συμμετεχόντων και να ενημερώνεται για τις εντυπώσεις κάποιων από τους bloggers που συνοδεύουν τις αναρτημένες στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού λόγω του διεθνούς της χαρακτήρα και της αντιπροσωπευτικότητας της σε θεματολόγιο, τεχνικές, κλπ., απευθυνόμενη και στους ξένους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)