25/11/11

Συνάντηση Μητροπολίτου Πειραιώς με Αν. Υπουργό Παιδείας K. Αρβανιτόπουλο

peireios_arvπηγή: Romfea.gr
Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Το νέο Υπουργό υποδέχθηκε με ιδιαίτερα θερμά συναισθήματα ο κ. Σεραφείμ, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε επί μία ώρα, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό για το πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας του Πειραιά.
Ο Υπουργός συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το τεράστιο έργο που πραγματοποιείται στην Μητρόπολη Πειραιά δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα βρίσκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε αυτήν την προσπάθεια...

Επίσης αντήλλαξαν και προβληματισμό σχετικά με σημαντικά προβλήματα του Πειραιά, δημιουργώντας έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας προς όφελος των Πειραιωτών και γενικά της Πειραϊκής Κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά είπε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τον νέο Υπουργό στο Υπουργείο του, εξέφρασε την ικανοποίησή του, τον ενθουσιασμό του και τις ελπίδες του για τη ζωντανή παρουσία ενός ικανού Πειραιώτη με όρεξη για δουλειά, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, άφθαρτου στον χαρακτήρα και στο έργο του στα κοινά της πόλης.

Ο κ. Σεραφείμ τόνισε ότι ο Πειραϊκός λαός διακρίνεται και για την ορθή σκέψη των αποφάσεών του και για τη λογική του.

Παρών στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν και ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιά κ. Δημήτριος Αλφιέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)