24/2/12

Επιμορφωτική-ενημερωτική συνάντηση Θεολόγων Νομού Άρτας

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πνευματικό Κέντρο "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτας η προγραμματισμένη επιμορφωτική - ενημερωτική συνάντηση των Θεολόγων του Νομού Άρτας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Ιγνάτιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κ. Ν. Ράπτης και το σύνολο των Θεολόγων του Νομού. Ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Τριαντάφυλλος Σιούλης ενημέρωσε τους Θεολόγους για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών στην υποχρεωτική εκπαίδευση, καθώς και για τις Eρευνητικές Eργασίες (projects)...

Ο κ. Σταμάτης Πορτελάνος, Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με πολύχρονη θητεία στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και συγγραφέας του βιβλίου "Βήματα πίστης και ζωής" του ΕΠΑΛ) μίλησε με θέμα: "Το ΜτΘ στην εποχή της Μετανεωτερικότητας-'θρησκευτικός γραμματισμός' στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών".
Ο ομιλητής προβλημάτισε γόνιμα και εποικοδομητικά με την παρουσίαση του θέματός του.
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος, ως συνήθως, κατέπληξε με τον μεστό και απλό του λόγου, δείχνοντας την συμπαράστασή του στους Θεολόγους του Νομού.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από τον Σεβασμιότατο και ακολούθησε μικρή δεξίωση με ευχές για Καλή και Παραγωγική χρονιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)