5/1/13

Ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων και των μελών ΔΕΠ του Τμήματος Θεολογίας Θεσσαλονίκης

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
Καλή και δημιουργική χρονιά! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά το διάστημα από 8-1-2013 εως και 18-1-2013 θα γίνει η πρώτη ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων και των μελών ΔΕΠ του Τμήματος. Ως εκ τούτου παρακαλείσθε να ακολουθήσετε τις συνημμένες οδηγίες. Στις περιπτώσεις που έγινε γραπτή αξιολόγηση θα επαναληφθεί ηλεκτρονικά.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Χρυσόστομος Σταμούλης
Καθηγητής
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ κ. ΛΙΑΛΙΟΥ

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
Χρόνια σας Πολλά και Καλή Χρονιά!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 8 μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2013 μπορείτε να αξιολογήσετε -για πρώτη φορά!- ηλεκτρονικά τα μαθήματα και τους διδάσκοντές σας του χειμερινού εξαμήνου 2012-2013.

Με τις δεδομένες δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες υπό τις οποίες προσπαθεί να λειτουργήσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε όλα τα επίπεδα, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη γνώμη σας και να συνεισφέρετε και εσείς από την πλευρά σας στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσής σας.
Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα για τη συμβολή της ηλεκτρονικής αξιολόγησης στη διασφάλιση της ποιότητας στο Τμήμα σας και στο ΑΠΘ συνολικά.

Στην ιστοσελίδα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) (http://qa.auth.gr) μέσω του συνδέσμου Είσοδος και με τους κωδικούς που θα σας διανεμηθούν από τους διδάσκοντές σας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, μπορείτε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε αυτό το εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες. Στο σύνδεσμο Οδηγίες Χρήσης θα βρείτε τις σχετικές απαραίτητες διευκρινίσεις.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας από κανέναν.
Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, παρακαλούμε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο για τη απάντηση ορισμένων ερωτήσεων σχετικά με τη συνολική διαδικασία, διότι μας ενδιαφέρει η συνεχής βελτίωσή της. Οι παρατηρήσεις που έχουν γίνει από τις/τους συναδέλφους σας άλλων Σχολών/Τμημάτων τα προηγούμενα εξάμηνα έχουν ήδη ληφθεί -κατά το δυνατό- υπόψη. Τα αποτελέσματα αυτού του ερωτηματολογίου είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ στην ιστοσελίδα της ΜΟΔΙΠ.
Τέλος, θεωρούμε ιδιαίτερης σημασίας το να έχετε γνώση των αξιολογήσεών σας. Έτσι, στο σύνδεσμο ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής αξιολόγησης των δύο προηγούμενων εξαμήνων, ανά μονοτμηματική Σχολή/Τμήμα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

Η Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού
Πρόεδρος Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας
Δέσπω Αθ. Λιάλιου
Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)