18/11/18

Τελέσθηκε στη Μυτιλήνη ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Τελέσθηκε την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυτιλήνης, το ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, με την παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, της Αντιπεριφερειάρχη κας Καλλιόπης Γόμου-Πρωτογεράκη και τη συμμετοχή πολλών Μελών και Φίλων των παρακάτω Συλλόγων που συνδιοργάνωσαν το ιερό Μνημόσυνο:

1.Ένωσης Θεολόγων Λέσβου,
2.Ενωμένης Ρωμηοσύνης,
3.Χριστιανικής Πνευματικής Κίνησης Μυτιλήνης,
4.Συλλόγου Μακεδόνων Λέσβου "Ο Μέγας Αλέξανδρος",
5.Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ποντίων Μυτιλήνης,
6.Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» Μυτιλήνης.
Ομιλίες για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, εξεφώνησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου, κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Λέσβου "Ο Μέγας Αλέξανδρος", κ. Παντελής Χαριζάνης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» Μυτιλήνης, κ. Μάκης Βενέτας.
Στο τέλος του Μνημοσύνου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοσκοτωμένου παλικαριού και όλο το εκκλησίασμα τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο.2 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ !!!! ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!! ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΡΩΑ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΑΣ ΟΥ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η πρωτοβουλία τέλεσης ιερού Μνημοσύνου υπερ αναπαύσεως της ψυχής του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Καλλίστρατος

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)