25/5/11

Αύριο οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Υπό τη σκιά της απόφασης του Υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου να μην εισαχθεί φέτος κανένας φοιτητής στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας διεξάγονται αύριο Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Κοσμήτορα στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 9.00 π.μ. και θα τελειώσει την 5.00 μ.μ.
Η ψηφοφορία είναι µυστική και εκλέγεται ο υποψήφιος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων ψηφισάντων µελών του εκλεκτορικού σώµατος... Αν κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώσει την απαιτούµενη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαµβάνεται µεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους. Στην περίπτωση αυτή θεωρείται ότι έχει εκλεγεί όποιος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (άρθ. 8, παρ. 4δ Ν. 1268/82).

Οι εκλέκτορες οφείλουν να έχουν µαζί τους την αστυνοµική ή ακαδηµαϊκή τους ταυτότητα ή άλλο ισοδύναµο έγγραφο (π.χ. διαβατήριο), ειδικά δε οι φοιτητές, προπτυχιακοί- µεταπτυχιακοί πρέπει επιπλέον να έχουν µαζί τους και αποδεικτικό στοιχείο της φοιτητικής τους ιδιότητας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών είναι η καθηγήτρια Ελένη Παπακώστα – Χριστινάκη που υπηρετεί στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας. Η θητεία του νέου Κοσµήτορα είναι τετραετής και ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 οπότε λήγει η θητεία της σημερινής Κοσμήτορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου