1/2/20

Υπέκυψε άμεσα στις απαιτήσεις ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Δεν προλάβαμε να διατυπώσουμε το ερώτημα «Λέτε να υποκύψει και πάλι η κυβέρνηση στις «προοδευτικές» φωνές αυτού του τόπου;» σχετικά με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας για την ημερίδα «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση».
Η αντίδραση της Νίκης Κεραμέως ήταν
άμεση συμμόρφωση προς τις απαιτήσεις των «προοδευτικών δυνάμεων»! Με εντολή της ανακαλείται το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας (υπ’ Αριθμ. Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-01-2020) με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με την ημερίδα ‘’Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση’’ της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων ‘’Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ’’ για εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. και για μαθητές/τριες Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής – Φεβρουάριος 2020 – σχ. Έτ. 2019-2020».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

5 σχόλια:

 1. αναρωτιέμαι: ήταν απαίτηση μόνο του ΣΥΡΙΖΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλάει το ΣτΕ, απαντάει η Κεραμέως: Θα συμμορφωθούμε σε κανένα χρόνο και βλέπουμε...

  Μιλάει ο Τομέας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ: Συμμόρφωση Κεραμέως εντός ολίγων ωρών!

  Τελικά δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς εμπιστεύεται τα μέλη του γιατί έχουν τις ίδιες απόψεις. Τουλάχιστον στα θέματα πίστεως, είναι εντελώς ίδιοι!!! Τί, όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι το μόνιμο πρόβλημά. Άσε το ΣΥΡΙΖΑ άλλος έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης και των αποφάσεων. Σημειωτέον προχθές γιορτάσαμε τη χειρότερη ξεφτίλα για τους τρεις Ιεράρχες. Ξέχασα και το μακεδονικό που θα αγωνιζόμασταν για καλύτερους όρους τουλάχιστον στη συμφωνία. Όσοι δεν είναι εγκάθετοι είναι πραγματικά ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @1 Φεβρουαρίου 2020 - 8:40 π.μ.
  Όχι αγαπητέ μου. Για τα θρησκευτικά θα προσποιηθούν πως τα τα ορθοδοξεύουν. Εξάλλου έτσι θα τα εκπαραθυρώσουν πιο γρήγορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΤΡΟΠΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή