25/2/10

Και νέα απαγόρευση εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες από το ΥπΕξ. ακόμη κι αν τα έξοδα δεν βαρύνουν το κράτος!

πηγή: DefenceNet
Δυστυχώς τελικά δεν ήταν τα χρήματα το πρόβλημα για το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου απέστειλε νέα εγκύκλιο στις Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό με την οποία απορρίπτεται το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν χωρίς δαπάνη για το ελληνικό Δημόσιο......
την καθιερωμένη δεξίωση για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Το επιχείρημα που χρησιμοποιεί το ελληνικό….Υπουργείο Εξωτερικών για την άρνηση διοργάνωσης εκδηλώσεων ακόμα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δημοσίου είναι ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα νεοεποχίτικο βήμα της Κυβερνήσεως, ευθεία βολή κατά των ιερών και οσίων της Πατρίδος και Πίστεως μας. Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι άμα της εκλογής της η Κυβέρνηση θα επιδιδόταν σε ένα απόλυτα συνεπές σχέδιο εφαρμογής των όσων παλαιότερα είχε δηλώσει ο Κίσσινγκερ και πρόσφατα (σύμφωνα με φήμες που όμως ...πραγματοποιούνται) έδωσε ως οδηγίες η Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα. (Απαριθμώ μερικά: απαγόρευση μηχανοκίνητων στις παρελάσεις, απαγόρευση και πεζοπόρων στις παρελάσεις, εντολή στους πιλότους να μην αναχαιτίζουν τα τουρκικά αεροπλάνα εντός του Ε.Ε.Χ. αλλά να τα αναγνωρίζουν, αποδοχή απόρριψης της Συμφωνίας ορισμού των Συνόρων με την Αλβανία από το συνταγματικό δικαστήριο χωρίς αντίδραση, δίωξη των θρησκευτικών συμβόλων με ενέργειες των, από το Κράτος χρηματοδοτούμενων Μ.Κ.Ο., παράδοση ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες (δημοψήφισμα; μάς ρωτήσατε;), βαρυά φορολογικά μέτρα σε βάρος του Ελληνικού λαού, αύξηση ορίου συνταξιοδότησης, επιπλέον φόρος στα καύσιμα, δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι θα απολέσουμε τμήμα της Εθνικής μας Κυριαρχίας λόγω του χρέους (το φρόνημα του Ελληνικού λαού το σκέφτεται καθόλου πριν κάνει τέτοιες δηλώσεις; αν αδυνατεί ή δεν θέλει να υπερασπιστεί μέχρι αίματος την πατρίδα, την οποία Κυβερνά, σπίτι νομίζω έχει), ξύλωμα του Σταυρού από το εθνόσημο των Αστυνομικών, εκπαίδευση Αστυνομικών από Μουσουλμάνους για να μη θίξουν κάποιον μουσουλμάνο λαθρομετανάστη, δήλωση του Πρωθυπουργού ότι το πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι λίγο τη στιγμή που και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί αλλά και οι Κυβερνώντες γνωρίζουν ότι το Αιγαίο πλέει πάνω σε θάλασσα ...πετρελαίου, ανάληψη θέσης ειδικής γραμματέως από την κα Θ. Δραγώνα της οποίας προτεραιότητα είναι να μας πείσει ότι δεν είμαστε ...Έλληνες και άλλα πολλά όν ουκ έστι αριθμός.) Έχουν άδικο λοιπόν όσοι λένε ότι έχουμε ...κατοχικές Κυβερνήσεις; Και όλα τα παραπάνω μόνο σε 5 μήνες διακυβέρνησης. Ο Κύριος να μας ελεήσει διότι σίγουρα ετοιμάζουν και άλλα.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ω ναι;

Και εγώ ο ταλαίπωρος που νόμιζα ότι όλα εντάσσονται στις οδηγίες των Αμερικανών για να απαμβλυνθούν οι Ελληνοτουρκικές διαφορές με υποβάθμιση ακόμη και της ιστορικής αλήθειας;

Λάθος έκανα ε;

Τι να γίνει;

Από τη μια η κα Ρεπόύση από την άλλη η κα Γιαννάκου Κουτσίκου ύστερα η κα Διαμαντοπούλου συνοδευόμενη από την κα Δραγώνα μου έδωσαν την εντύπωση ότι αλλού το πάνε.

Αλλά αν κάνω λάθος δεν χάθηκε ο κόσμος.

Και για να αφήσουμε τα αστεία.

Ελπίζω να έχουν ξυπνήσει και οι τελευταίοι αφελείς που εξακολουθούν να μην κατανούν ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο απογαλακτισμού του ευλογημένου μας Γένους από την Εκκλησία, από την Ιστορία και από τον πολιτισμό του.

Εδώ καταντήσαμε!

Να απαγορεύει το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας τον εορτασμό της επετείου της εθνικής μας παλιγγενεσίας!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)