16/3/10

Ορκωμοσία Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 25-2-2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ορκωμοσία του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, θα γίνει την ∆ευτέρα 26 Απριλίου και ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών, του Α.Π.Θ. Οι φοιτητές που ορκίζονται θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιoλογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος από 1 έως 19 Μαρτίου.
Δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση πατώντας το Διαβάστε περισσότερα
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρίμα για τους κόπους των παιδιών και των γονέων τους. Τα παιδιά αυτά δεν θα βρουν ποτέ δουλειά γιατί κατά πάσα πιθανότητα το μάθημα ή θα καταργηθεί ή θα γίνει επιλεγόμενο και θα ευτελιστεί. Ν ήμουν κοσμήτορας θα το έλεγα ξεκάθαρα στην ορκωμοσία για να το ξέρουν όλοι και να μην τους κοροιδέψω. Κανείς δε σπουδάζει για την πλάκα του σήμερα.Όλα αυτά επειδή η εκκλησία και οι θεολόγοι κοιμούνται και η προσπάθειά τους εξαντλείται σε ρητορίες και κατηγορίες μεταξύ τους

thriskeftika είπε...

Μη γίνεσαι τόσο απαισιόδοξος Ανώνυμε 7.59.
Η αλήθεια είναι ότι η αδιοριστία των θεολόγων αποτελεί μέγα πρόβλημα, για το οποίο ευθύνεται και η Διοικούσα Εκκλησία και οι Θεολόγοι αλλά πρωτίστως η αντιχριστιανικά αποφασίζουσα Πολιτεία.
Δεν πρέπει όμως να καταθέσουμε τα όπλα αλλά να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για το μέλλον των νέων συναδέλφων μας που θα ορκιστούν σε λίγες μέρες

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζομαστε ακομα παρα πολλους Σωστους Ορθοδοξους Θεολογους, οι οποιοι πολυ συντομα θα γινουν και περιζητητοι και θα υπαρχει και μεγα ελλειμμα.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)