23/3/10

Έρευνα του Υπ. Παιδείας για ενδεχόμενη πλαστογραφία πρακτικών στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας Αθήνας

πηγή: esos.gr
Έγγραφο στον Πρύτανη του Παν. Αθήνας απέστειλε σήμερα Τρίτη ο υφ. Παιδείας Γιάννης Πανάρετος με το οποίο ζητά τα πλήρη πρακτικά εκλογής (όχι αποσπάσματα) για όλες τις εκλογές μελών ΔΕΠ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας , μετά από καταγγελίες που περιήλθαν στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων περί ενδεχόμενης πλαστογραφίας πρακτικών.
Το έγγραφο του υφ. Παιδείας έχει ως εξής:.......
Μαρούσι, 23‐3‐2010
Αρ. πρωτ. Βαθμ. Προτ.
Φ.122.2/108/33615/Β2
ΠΡΟΣ : Τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
Καθ. κ. Δ. Ασημακόπουλο

ΘΕΜΑ : Ζητούνται πλήρη πρακτικά
Μετά από καταγγελίες που περιήλθαν στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων περί ενδεχόμενης πλαστογραφίας πρακτικών εκλογής μελών ΔΕΠ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα τα πλήρη πρακτικά εκλογής (όχι αποσπάσματα) για όλες τις εκλογές μελών ΔΕΠ τις οποίες έχετε αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, βάσει του αριθμ. Φ.122.2/89/142698/Β2/17‐11‐2009 εγγράφου μας, το οποίο αφορούσε σε αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας εκλογής μελών ΔΕΠ του εν ως άνω Τμήματος.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Mέχρις αυτού;

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο κος. Υφυπουργός, έχει επιληφθεί σοβαρώς για το Χριστηνάκειο τμήμα! Καλά κάνει! Και μπράβο του επίσης και για το "άδειασμα" στην κα. Δραγώνα!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)