4/5/10

Κατάργηση ορισμένων θρησκευτικών αργιών;

Κάποιες, ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, που αφήνει τεχνηέντως η κυβέρνηση να διαρρέουν, αναφέρουν ότι τα μέλη του ΔΝΤ που συζήτησαν με την κυβέρνηση έθεσαν, μεταξύ των άλλων, θέμα κατάργησης κάποιων από της θρησκευτικές αργίες της πατρίδας μας. Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και κάτω από την (αληθινή ή υποτιθέμενη;) πίεση ξένων παραγόντων, στους οποίους η κυβέρνηση παρέδωσε την οικονομική και όχι μόνο διακυβέρνηση της χώρας, προωθείται καταρχήν η κατάργηση της αργίας των πολιούχων Αγίων, της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος και των Θεοφανείων......
Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάργηση της αργίας της δεύτερης ημέρας του Πάσχα και για συρρίκνωση των ημερών διακοπής λειτουργίας των σχολείων στις δύο ή τρεις μόνο μέρες κατά τη Διακαινήσιμο εβδομάδα.
Αν όλα αυτά ευσταθούν τότε μαζί με την οικονομική κρίση οι πολιτικοί βυθίζουν την πατρίδα μας και στην πνευματική κρίση. Αναζητώντας μέτρα για τη συγκέντρωση χρημάτων (τα οποία άμεσα ή έμμεσα εκείνοι κατέκλεψαν) οδηγούνται ακόμη και στην κατάργηση των αργιών και έτσι γίνονται νέοι Ιουλιανοί Παραβάτες επαναφέροντας ένα άθρησκο, αντιχριστιανικό τρόπο διοίκησης της χώρας.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Προσυπογράφω δι' αμφοτέρων των χειρών το πιο πάνω κείμενο.

Επιμένω όμως να επαναλαμβάνω ότι μείζονα τούτων οψώμεθα.

ΠΑΝΑΗΣ είπε...

Άρχισαν τα όργανα...ΣΤΏΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)