31/5/11

Εκκρεμείς διορισμοί Μελών ΔΕΠ των Θεολογικών Σχολών

Στο πλαίσιο της διαφάνειας που διέπει τις λειτουργίες του Υπουργείου και σε απάντηση αιτημάτων των ενδιαφερομένων, αλλά και των συζητήσεων στην Βουλή, δημοσιοποιείται σήμερα ο κατάλογος των εκκρεμών νέων διορισμών μελών ΔΕΠ στα πανεπιστήμια έως τις 2/5/11.
Η σύνταξη του καταλόγου έγινε με βάση την ημερομηνία αφίξεως του φακέλου στο Yπουργείο Παιδείας και τον αριθμό πρωτοκόλλου εισόδου.
Σημειώνεται ότι η σειρά του καταλόγου μπορεί να επηρεαστεί από τους παρακάτω παράγοντες:..Α) Αναπομπή φακέλων εκλογής, λόγω εντοπισμού στον σχετικό έλεγχο νομιμότητας είτε κατόπιν προσφυγής, είτε αυτεπάγγελτα.Β) Εκκρεμείς ελέγχους νομιμότητας, για τους οποίους αναμένεται η σχετική απόφαση.Γ) Αιτήσεις των ίδιων των υπό διορισμό μελών ΔΕΠ για καθυστέρηση του διορισμού τους που προβάλλονται για σοβαρούς λόγους. Οι αιτηθέντες καθυστέρηση του διορισμού τους για μία περίοδο χορήγησης πιστώσεων, τοποθετούνται στην κορυφή της λίστας των υπό διορισμών για την επόμενη, αφού η ημερομηνία εισόδου τους, είναι προφανώς προγενέστερη από των υπολοίπων υπό διορισμό μελών ΔΕΠ.

Δείτε τον κατάλογο των μελών ΔΕΠ όλων των Σχολών πατώντας ΕΔΩ. Πιο κάτω τα στοιχεία των μελών ΔΕΠ των Θεολογικών Σχολών των οποίων εκκρεμεί ο διορισμός

Πρωτόκολλο Ημερομηνία Επώνυμο Όνομα Πανεπιστήμιο Τμήμα Βαθμίδα Είδος

34464 - 24/03/10 - ΚΥΡΙΑΤΖΗ - ΑΝΤΩΝΙΑ - ΑΠΘ - ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ - Λέκτορα - ΝΔΙΟΡ

45422 - 23/04/10 - ΠΑΝΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΚΠΑ – ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ - Λέκτορα - ΝΔΙΟΡ

64255 - 04/06/10 - ΡΑΝΤΖΟΥ - ΜΑΡΙΑ - ΑΠΘ - ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ - Λέκτορα - ΝΔΙΟΡ

110073 - 07/09/10 - ΓΙΟΥΣΠΑΣΟΓΛΟΥ ‐ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΚΠΑ - ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ - Λέκτορα- ΝΔΙΟ
Ρ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λειπει ο Στογιαννιδης Αθανασιος εκλεγμένος λέκτορας χρισστιανικής παιδαγωγικής στο τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Από τη δημοσιευθείσα λίστα απουσιάζουν και άλλα ονόματα εκλεγέντων και όχι μόνο του συγκεκριμένου μέλους ΔΕΠ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.Η λίστα αυτή περιλαμβάνει ονόματα όχι απλά εκλεγμένων, αλλά όσων τα χαρτιά έχουν πάει στο Υπουργείο και έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου (η δημοσίευση γίνεται με τη σειρά αυτή -δεν υπολογίζεται η ημερομηνία εκλογής). Επίσης, τα ονόματα που περιέχονται είναι μέχρι μία καταληκτική ημερομηνία με αριθμό πρωτοκόλλου από το υπουργείο. δεν περιλαμβάνει όσους είναι μετά από αυτήν. Επομένως, μη μας παραξενεύει το γεγονός ότι λείπουν ονόματα όχι μόνο του αναφερθέντος στο προηγούμενο σχόλιο, αλλά και άλλων εκλεγέντων με άλλες ειδικότητες και σε άλλα πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι από τους παραπάνω είναι διορισμένοι από 2/01/2012, με ΦΕΚ που εκδόθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2011 και το οποίο είχε ισχύ από 2/01/2012. Οπότε, μήπως πρέπει να ενημερώσετε τη λίστα σας, για να μην υπάρχει μπέρδεμα στην ενημέρωση;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)