10/7/11

Είναι αλήθεια ότι οι Κάρτες Του Πολίτη είναι έτοιμες;

Η πληροφορία που μας ήλθε είναι ότι οι Κάρτες του Πολίτη είναι έτοιμες , τα microchips έχουν ενσωματωθεί και το μόνο που απομένει είναι να τυπωθούν πάνω τους οι φωτογραφίεςκαι όλα τα φανερά στοιχεία του κατόχου. Αν αυτή η πληροφορία που έφτασε προ όλίγου σε μας , είναι ακριβής τότε μάλλον μέσα στο καλοκαίρι εκτός απο το πογκρόμ με τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και την λαοκτόνα φοροκαταιγίδα , θα επιβληθεί και η Κάρτα του Πολίτη... "Στρατηγικά" είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ρίξουν και αυτήν την "βόμβα" εναντίον του Ελληνικού λαού. Καλούμε λοιπόν την διοικούσα Εκκλησία και τον πιστό λαό σε εγρήγορση μιας και όπως όλα δείχνουν η τελική "έφοδος" των επιτελείων της Νέας Εποχής θα γίνει σύντομα.

2 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ είπε...

Να ειμαστε ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι τουλαχιστον ενωμενοι και να μην την παραλαβουμε.Τωρα τι θα προκυψει απ αυτο.... ο Θεος θα δειξει!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι ενωμένος με το Χριστό και Τον αγαπάει κι ο Χριστός θα τον βοηθήσει να αντισταθεί και να μην παραλαβει την καρτα του πολίτη. Πάντως οι αστυνομικοί εκείνοι που δεν ειχαν παρει την ταυτότητα γιατί πίστευαν ότι θα είχε το bar code τελικά αποδείχτηκε ότι δεν επραξαν σωστά, γιατί οι νέες ταυτότητες τους δεν περιειχαν κατι τετοιο και λέγεται οότι αυτοί ανήκαν στο σχισματικό Παλαιό Ημερολόγιο

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)