17/3/14

Ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών ο Γ.Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής

ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ
Το μπεστ σέλερ του μίσους:
Τα ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’
στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013
(εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013)
που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βενιαμίν Αλμπάλας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιώργος Καλαντζής, Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων
Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Εθνικής Βιβλιοθήκης και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Ψαρράς.
 
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος  και Γεν. Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.
* Το βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αγαπημένο βιβλίο του Χίτλερ, ευαγγέλιο του αντισημιτισμού για παραπάνω από έναν αιώνα και ιδανικό μοντέλο κάθε σύγχρονης θεωρίας συνωμοσίας, όχι μόνο σημαδεύει την άνθιση και τις καμπές του αντισημιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, αλλά λειτουργεί σήμερα ως σημείο σύγκλισης διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και χρησιμοποιείται ως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τάσεων της σύγχρονης Ακροδεξιάς, ομάδων του αντιιμπεριαλιστικού εθνικισμού της πατριωτικής Αριστεράς και πιστών των συνωμοτικών θεωριών που διαχέονται από το διαδίκτυο και την τηλεόραση.
Η μελέτη της εκδοτικής διαδρομής και της απήχησης των «Πρωτοκόλλων» στη χώρα μας, που καταγράφονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2014

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι μέλος του διαβόητου Ιού της Ελευθεροτυπίας, του εθνομηδενιστικού.
Ο Σταύρος Ζουμπουλάκης είναι "αροστερόστροφος" χριστιανός, ιδριτυκό μέλος της ΔΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.artoszoes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45:2012-09-14-10-06-48&catid=3:latest-news
Το αγουριδικής προελεύσεως ίδρυμα "ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ" του οποίου προίσταται ο πολύς Ζουμπουλάκης παραδίδει δωρεάν μαθήματα εβραικής γλώσσας!

Ανώνυμος είπε...

Οὐτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι ΚΑΙΡΟσκόποι...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αναφέρθηκε το όνομα του όντως διαβόητου και περιβόητου και σφόδρα δυσώνυμου Ιού της Ελευθεροτυπίας, της και "αγαπημένης των τρομοκρατών", προσφυώς, αποκληθείσης, αξίζει να μνησθούμε, αρνητικότατα εννοείται, της σφοδρής πολεμικής που άσκησε η συντακτική ομάδα του δηλητηριώδους και μολυσματικού "Ιού" σε βάρος του εξαισίου θρησκευτικού και εθνικού συμβόλου, της εμβληματικής αυτής φυσιογνωμίας, που άκουγε στο όνομα Αυγουστίνος Καντιώτης.
Οι "φορείς" του Ιού πολέμησαν λυσσωδώς το μακαριστό επειδή κήρυττε Χριστό και Ελλάδα και στηλίτευε την ανιστόρητη προπαγάνδα των Σκοπιανών,πράγμα που, ως εικός, απαρέσκει στους θεράποντες του εθνομηδενισμού και τραφέντες με τα μαρξιστικά και διεθνιστικά ιδεολογικά περιττώματα.
Υ.Γ. το ίδρυμα "ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ" σχετίζεται με το ανθελληνικό "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" του Δημητρά με το οποίο συγγενεύει ιδεολογικά ο Ιός.
Έτσι εξηγούνται πολλά.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/o_26.html
Ο Λ.Ν. έχει δίκαιο.
Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" ευχαριστεί το Ίδρυμα "ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ" για χορηγία του δεύτερου προς το πρώτο!
Πού καταντήσαμε!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)