22/3/15

"Μουσικό Αναλόγιο" στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τη Γυναικεία Βυζαντινή Χορωδία Πατρών "ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΣ"

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της Γυναικείας Βυζαντινής Χορωδίας Πατρών "ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΣ", υπό τη διεύθυνση της καλλιτεχνικής Διευθύντριας κας Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου, θα ανεβάσει στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το "Μουσικό Αναλόγιο", αφιερωμένο φέτος στη "ΜΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ", τη Δευτέρα στις 30 Μαρτίου και ώρα 20.00.
Η εκδήλωση- πλαισιωμένη με ύμνους οι οποίοι αναφέρονται στο υπέροχο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, της γλυκειάς "Μάνας Παναγιάς" - τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό της έργο.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσετε με την παρουσία σας την ως άνω εκδήλωση συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Μετά τιμής
Η Χοράρχης και το Διοικητικό Συμβούλιο

Τιμή εισόδου 10 Ευρώ και τα εισιτήρια διατίθενται στο βιβλιοπωλείο "Discovery" και στο ζαχαροπλαστείο "Εντελβάις" Πλατεία Αγίας Σοφίας Πατρών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ την κα Χρυσανθακοπούλου η οποία με τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις, τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, τις μέρες αυτές, μας ανεβάζει πνευματικά.

Συνεχίστε το πολύ ωραίο φιλανθρωπικό έργο που κάνετε. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)