3/3/19

Εμπαιγμός της Ιεραρχίας!

Καίτοι ουδέποτε η Ιεραρχία απεφάσισε δια τα νέα συγκρητιστικά θρησκευτικά, ο κ. Γαβρόγλου εδήλωσεν ότι «ολοκληρώθηκε ο διάλογος»!
Ενώ η μεγίστη μερίς των Μητροπολιτών διαφωνούν και μεσουρανούν ακόμη αι καταγγελίαι του Σεβ. Μεσογαίας δια πλήθος παρατυπιών σχετικώς με την αξιολόγησιν του μαθήματος, ο Υπουργός κωφεύει. Ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να συγκαλέση την Ιεραρχίαν όχι προς ενημέρωσιν, αλλά δια αποφάσεις με λόγον και ψήφον! Ως κατέστη γνωστόν από την εφημερίδα «Έθνος» της 26ης Φεβρουαρίου 2019:

«Για το μάθημα των Θρησκευτικών δήλωσε ότι «τα νέα βιβλία χρειάζονται χρόνο έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, καθώς η συγγραφή ενός νέου βιβλίου απαιτεί περίπου 1,5 χρόνο» και υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε στη διαδικασία προκήρυξης για τη συγγραφή του βιβλίου των Θρησκευτικών. Με την Εκκλησία έχει ολοκληρωθεί ο διάλογος».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο στους εθνομηδενιστές και εκκλησιομάχους!

Φ.

Ανώνυμος είπε...

«Ολοκληρώθηκε ο διάλογος» ; Έτσι εννοούν αυτοί οι άνθρωποι την δημοκρατία. Εν άλλοις λόγοις : ΄΄Aποφασίζομεν και διατάσσομεν΄΄. Όσο για την Ιεραρχία, ας πρόσεχε με ποιους συνεργαζόταν και της τη φέρανε. Το αυτό ισχύει και για τον πολιτικό-συγκυβερνήτη Π. Καμμένο.

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος ουσιαστικός ουδέποτε υπήρξε. Αλληλογνωριμίες καφεδάκια και 3 όλες κι όλες συναντήσεις για το περιεχόμενο 12 βιβλίων-φακέλων που υπήρχαν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή..... Εκείνο που αναρωτιέμαι τελικά είναι: ποιος κοροϊδεύει ποιόν??? Ή τι σχέση έχει ο Στάλιν με το δημοκρατικό διάλογο?

Ανώνυμος είπε...

Σε ανθρώπους "δίχως Θεό, όλα επιτρέπονται".
Τίποτε περισσότερο από την απάτη και τη δικτατορική συμπεριφορά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Να λάβουμε υπ' όψιν ότι έχουν προμετωπίδα το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο του Φ. (4-3-2019 1:15 μ.μ.) ότι κανείς να μην τους ψηφίσει στις εκλογές. Στις εκλογές ΜΑΥΡΟ!

Κώστας

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)