20/1/20

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ

Η προθεσμία για την Α’ φάση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε., παρατείνεται κατά μία ημέρα, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 22/01/2020, 10 π.μ.,
προκειμένου να καταστεί δυνατό να απαντηθούν τα σχετικά αιτήματα που έχουν συγκεντρωθεί στην υπηρεσία Help Desk της επιμόρφωσης και να μπορέσουν οι μέχρι σήμερα ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους στη φάση αυτή.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης και της κατανομής-κλήρωσης των αιτούντων εκπαιδευτικών στα προγράμματα της επιλογής τους, θα ακολουθήσει η Β’ φάση υποβολής αιτήσεων, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει την Παρασκευή 24/01/2020. Στην φάση αυτή, οι εκπαιδευτικοί που δεν κληρώθηκαν ή που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση στην Α’ φάση, θα έχουν τη δυνατότητα συμπλήρωσης κενών θέσεων σε προγράμματα που δεν συμπλήρωσαν ικανό αριθμό αιτήσεων ενδιαφερομένων προκειμένου να υλοποιηθούν.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν άμεσα στις ενέργειες υποβολής αίτησης προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να υποβάλουν έγκαιρα τυχόν αιτήματα που σχετίζονται με την αίτησή τους.
Υπενθυμίζεται ότι, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και η ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών για τα διαθέσιμα επιμορφωτικά προγράμματα που τους αφορούν και θα υλοποιηθούν για την περιοχή τους, γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
με χρήση των κωδικών εισόδου που επίσης χρησιμοποιούσαν κατά την επιμόρφωσή τους στο Β1 επίπεδο Τ.Π.Ε.
Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας, θα βρείτε ΕΔΩ. Στις οδηγίες αυτές περιλαμβάνεται και η διαδικασία ανάκτησης των κωδικών πρόσβασης για την περίπτωση που τους έχετε λησμονήσει.
Για να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας, πατήστε ΕΔΩ.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Επιμόρφωση Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε., τις προϋποθέσεις συμμετοχής και την παρούσα περίοδο επιμόρφωσης είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης http://e-pimorfosi.cti.gr (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις») ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο, η οποία υλοποιείται από το Ι.Τ.Υ.Ε. – «Διόφαντος» ως δικαιούχο φορέα, σε συνεργασία με το Ι.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)