22/2/23

Ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

Ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων, ενημερώνει σχετικά με τις συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις. Αναφέρει:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας ενημερώνω ότι ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις του 2023. Αρχικά θα γίνει ο προσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων – πλεονασμάτων εκπαιδευτικών ΔΕ για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή και τις μεταθέσεις στην Ειδική Αγωγή. Επίσης θα γίνει συζήτηση επί των αιτήσεων μετάθεσης σε καλλιτεχνικά, διαπολιτισμικά και μουσικά σχολεία. Για τη Γενική τα κενά υπολογίζονται γύρω στα 1320 (γενικό άθροισμα κενών – πλεονασμάτων -470), ενώ στην Ειδική Αγωγή τα κενά υπολογίζονται στα 960.

Καταψηφίζουμε τους πίνακες κενών – πλεονασμάτων με βάση τις αποφάσεις του 20ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και τις θέσεις του κλάδου και γιατί ο αλγόριθμος υπολογισμού είναι κόφτης κενών.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ενημερωτικό εντός των προσεχών ημερών για όλη τη θεματολογία των πρώτων συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)