16/6/10

Το εικονομαχικό Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στηρίζει τους Χιλιαστές στη Ρωσία

Το ΕΔΑΔ (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) είναι σαφές ότι προωθεί με τις αποφάσεις του την εκδίωξη των χριστιανικών στοιχείων από τις κοινωνίες των ευρωπαϊκών κρατών. Ως γνωστόν το ΕΔΑΔ καταδίκασε πρωτοδίκως την Ιταλία για την ανάρτηση του Εσταυρωμένου στις σχολικές αίθουσες, υπόθεση για την οποία η Ιταλία άσκησε έφεση, που εκδικάζεται στις 30 Ιουνίου.
Τις μέρες αυτές το ΕΔΑΔ έλαβε νέα απόφαση υπέρ των Χιλιαστών («Μαρτύρων του Ιεχωβά») της Ρωσίας. Στις 26 Απριλίου 2010, η υπηρεσία ελέγχου των Επικοινωνιακών Μέσων και των Τεχνολογικών Πληροφοριών Ρωσίας, ακύρωσε προηγούμενη άδεια (του 1997), η οποία είχε παραχωρηθεί στην εταιρεία Σκοπιά των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» και αφορούσε τη διάδοση και κυκλοφορία των περιοδικών της «ΣΚΟΠΙΑ» (Watchtower) και «ΞΥΠΝA» (Αwake) και απαίτησε τη διάλυση της κοινότητας.....
Οι Χιλιαστές διαμαρτυρήθηκαν για τη διάλυση της κοινότητας και για την άρνηση των Αρχών να της επιτρέψουν να αποκτήσει νομική οντότητα. Το ΕΔΑΔ αποφάσισε ότι υπήρξε παραβίαση εκ μέρους της Ρωσίας τόσον του δικαιώματος στην ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας όσον και του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι. Και γι’ αυτό αποφάσισε ότι η Ρωσία έπρεπε να καταβάλει στους ενάγοντες από κοινού 20.000 ευρώ, και 50.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα και δαπάνες, κρίνοντας αδικαιολόγητη την άρνηση των ρωσικών Αρχών να παρέχουν νομική οντότητα στους Χιλιαστές.
Απλά πράγματα. Δίωξη του Χριστιανισμού και προώθηση του σιωνιστικού χιλιασμού από το ΕΔΑΔ.
(Με πληροφορίες από SigmaLive)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)