23/7/10

Πίνακας 24μήνου και Ενιαίος Αναπληρωτών Θεολόγων σχ. έτους 2010-2011

Στον κλάδο των Θεολόγων δεν υπάρχει κανείς στον Πίνακα του 30μήνου.
Δείτε τον Πίνακα 24μήνου
των Θεολόγων πατώντας ΕΔΩ
Δείτε τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών θεολόγων σχ. έτους 2010-2011 πατώντας ΕΔΩ
Η υποβολή ενστάσεων στους προσωρινούς αυτούς Πίνακες θα γίνει από 26 έως 28 Ιουλίου. Δείτε τη σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας ΕΔΩ

8 σχόλια:

Κατερινα είπε...

Ευχαριστουμεε πολυ για την ενημερωσηη!!Θελω να κανω μια ερωτηση..Ποτε θα ανακοινωθουν οι διορισμοι?

thriskeftika είπε...

Αγαπητή Κατερίνα,
ακόμη δεν έχει εκδοθεί η εγκύκλιος των διορισμών. Λογικά πρέπει να εκδοθεί εντός των επομένων ημερών. Μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων διορισμού που θα προβλέπει η εγκύκλιος, οι διορισμοί ανακοινώνωονται σε μικρό χρονικό διάστημα (τα προηγούμενα χρόνια ανακοινώθηκαν μετά από 3-4 το πολύ ημέρες).

Θα σας ενημερώσουμε και όταν εκδοθεί η εγκυκλιος των διορισμών και φυσικά όταν ανακοινωθούν οι διορισμοί.

Kατερινα είπε...

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση!Να ειστε καλα!

nektaria είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΔΗΛΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

thriskeftika είπε...

Νεκταρία,
η απάντηση στο ερώτημά σου είναι λίγο δύσκολη. Όλα εξαρτώνται από το πόσους αναπληρωτές θεολόγους θα διορίσει φέτος το Υπουργείο. Ισχύει βεβαίως και φέτος το ποσοστό 20% των τριτέκνων αναπληρωτών. Για παράδειγμα αν πάρει 100 αναπληρωτές θεολόγους οι 20 θα είναι τρίτεκνοι (άσχετα από τη σειρά που έχουν στον πίνακα). Υπάρχουν βέβαια τρίτεκνοι θεολόγοι με προϋπηρεσία, οι οποίοι θα προσληφθούν πριν από εσάς, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι αυτοί, ώστε να συμπεράνουμε αν είναι πιθανόν φέτος να δουλέψουν ως αναπληρωτές θεολόγοι τρίτεκνοι με μηδενική προϋπηρεσία. Η επιλογή όλων των περιοχών πάντως από εσάς αυξάνει την πιθανότητα πρόσληψής σας.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε περισσότερο. θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά την πρόσληψη αναπληρωτών ώστε να φανεί πόσους θεολόγους αναπληρωτές και άρα και πόσους τρίτεκνους αναπληρωτές θα διορίσει το υπουργείο φέτος.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω πόσοι πολύτεκνοι θεολόγοι είναι αδιόριστοι γιατί φέτος θα πάρουν μόνο 3 άτομα

nektaria είπε...

Δεν γνωριζω συναδελφε.Μονο 3? Απογοητευτηκα.

nektaria είπε...

Ευχαριστω για την απαντηση στο ερωτημα μου thriskegtika.Δηλαδη,αν καταλαβα καλα,δεν προκειται να εργαστω ως αναπληρωτρια αν δεν επιτυχω στον ΑΣΕΠ.Μαλλον εχασα το τρενο,οπως μου ειπαν απο το Υπουργειο Παιδειας.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)