2/8/10

Εκκοσμίκευση, διαθρησκειακές και διαχριστιανικές δράσεις Ιεραρχών της Σερβίας

Δυστυχώς πολλοί από τους Ιεράρχες της Σερβίας προκαλούν με τις κοσμικές τους πράξεις και την διαχριστιανική και διαθρησκειακή «αγάπη» τους, την ίδια στιγμή που παντοιοτρόπως διώκουν αγωνιστές ορθόδοξους κληρικούς και μοναχούς της Εκκλησίας τους. Το παρακάτω φωτορεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό.
Εκκοσμίκευση και διαθρησκειακές συναντήσεις

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είστε πραγματικά θεολόγοι ή καταντήσατε θολολόγοι!!!
Αναφέρεστε σε Κανονικούς Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Σερβίας με τα μικρά τους ονόματα λές και παίζετε ποδόσφαιρο στην ίδια ομάδα!!!
Είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι ονομάζονται Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ερζεγοβίνης κ. Γρηγόριος κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

Η σχέση του Σέρβου Μητροπολίτου Αυστραλίας κ.κ. Ειρηναίου με το State Department μήπως πηγάζει από την νοσηρή και μισαλλόδοξη φαντασία κάποιων super ορθοδόξων;;;

thriskeftika είπε...

Η αναφορά μας στα ονόματα των επισκόπων δεν έγινε με καμία πρόθεση υποτίμησης του επισκοπικού τους αξιώματος. Συνηθίζεται ωστόσο η αναφορά στους επισκόπους να γίνεται κάποτε χωρίς την προσθήκη του πλήρους τίτλου τους π.χ. ο Ναυπάκτου Ιερόθεος.
Αν το πρόβλημα σας είναι αυτό τότε σας δηλώνουμε ότι φυσικά οι επίσκοποι της Σερβίας είναι για μας αποδεκτοί με τους πλήρεις τίτλους τους π.χ. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ερζεγοβίνης κ. Γρηγόριος. Αλλά το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο όνομα αλλά στην εκκοσμικευμένη συμπεριφορά του Μητροπολίτη Ερζεγοβίνης κ. Γρηγορίου.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ταιριάζει απόλυτα το διϋλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο, κύριε ανώνυμε. Δεν σας πειράζει που η Σύνοδος αυτή καθήρεσε ερήμην, αποσχημάτισε και αφώρισε τον αγωνιστή αντιπαπικό και παραδοσιακό Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βιλόφσκι αλλά σας πείραξε που αναφέρονται με το μικρό τους όνομα. Η παρατήρησή σας είναι για γέλια αν όχι για κλάματα......

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)