25/4/11

Ο Αντιπρόεδρος της Βρετανικής κυβέρνησης υπόσχεται να καταστραφούν οι κάρτες του πολίτη



Ο Αντιπρόεδρος της Βρετανικής κυβέρνησης Nick Clegg υπόσχεται σε ομιλία του την υλοποίηση της δέσμευσης του να καταστραφούν οι εκεί κάρτες του πολίτη και οι σχετικές βάσεις δεδομένων ώστε να αποκατασταθούν οι πολιτικές ελευθερίες των πολιτών! Δείτε από το 6:00.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα τι κάνουμε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν προσέξετε τους χρόνους των ρημάτων, ο Clegg μιλά για καταστροφή των καρτών και των βάσεων δεδομένων σε παρελθοντικό χρόνο. Κάτι που σημαίνει ότι ήδη στην Αγγλία έχουν αποσυρθεί!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να δουν το μέρος εκείνο του βίντεο που ο κ. Κλεγκ λέγει την αλήθεια για την "Κάρτα του Πολίτη" (ΚτΠ): "Αυτή η κυβέρνηση είναι εκείνη που έχει καταργήσει τις δαπανηρές και παρείσακτες ταυτότητες, έχει καταστρέψει τη βάση δεδομένων αυτών των ταυτοτήτων και έχει αποκαταστήσει τις πολιτικές μας ελευθερίες." Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Κυβερνητικός επίσημος μίας μεγάλης χώρας, της Αγγλίας, η οποία είχε για ένα διάστημα την ΚτΠ, δηλώνει με υπερηφάνεια ότι η Κυβέρνηση στην οποία ανήκει έχει καταργήσει την ΚτΠ, η οποία, εκτός από πολυέξοδη, μπαίνει ενοχλητικά και στην ιδιωτική ζωή του πολίτη. Δηλώνει επίσης ότι η κυβέρνηση έχει καταστρέψει τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων με τα οποία συνεδέετο η ΚτΠ, επαναφέροντας έτσι την ελευθερία, την οποία είχε καταργήσει η ΚτΠ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)