19/10/11

Κανονικά θα παρελάσουν όλοι οι μαθητές Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας με απόφαση των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Διαβάστε και Καταργούν τις μαθητικές παρελάσεις με το πρόσχημα των καταλήψεων
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Κανονικά θα κάνουν παρέλαση οι μαθητές που έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη του σχολείου τους πέραν των τεσσάρων ημερών αποφάσισαν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδας .
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Στην απόφασή της η Περιφερειάρχης Εκπαίδευσης Ηπείρου Φιλιώ Νόκα-Ζαράχη στην απόφασή της αναφέρει:
«Τα σχολεία που έχουν προγραμματίσει να συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου θα λάβουν μέρος στην παρέλαση ανεξάρτητα αν τελούσαν υπό κατάληψη περισσότερο από τέσσερις (04) ημέρες, διότι η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης. Η προετοιμασία μπορεί να διεξαχθεί κατά την ώρα της Γυμναστικής ώστε να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες»...


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Παναγιωτόπουλος αναφέρει:
"Αποφασίζουμε όπως συμμετάσχουν, διότι κρίνουμε απαραίτητο, στις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη 2011 οι σχολικές μονάδες της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό α) των οικείων Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και Γραφείων Φυσικής Αγωγής β) των ιδίων των σχολικών μονάδων γ) των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και δ) των κείμενων διατάξεων του θεσμικού πλαισίου που διέπουν τη διαδικασία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)