29/11/12

Παπικοί στο Φανάρι για την Θρονική Εορτή

Πατριάρχης Βαρθολομαίος και καρδινάλιος Κουρτ Κοχ
παλαιότερη φωτογραφία
Κατά το «έθος» των υπηρετών του Οικουμενισμού, έφτασε σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο Φανάρι επίσημη αντιπροσωπεία Παπικών που θα συμμετάσχει στην θρονική εορτή του Αγίου Ανδρέου. Η αντιπροσωπεία που μετέφερε και προσωπικό δώρο του Πάπα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αποτελείται από τον καρδινάλιο Κούρτ Κοχ, Πρόεδρο του Ποντιφηκού Συμβουλίου και άλλα μέλη του ίδιου Συμβουλίου καθώς και τον Νούντσιο του Βατικανού στην Άγκυρα.
Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέου σκιάζεται από τις συμπροσευχές και τα «οικουμενιστικές αγάπες» μεταξύ Φαναριωτών και Παπικών.

1 σχόλιο:

Μ.Ν. είπε...

Τώρα πλέον ο κόσμος τις έχει συνηθίσει τις συμπροσευχές και τις συνευρέσεις με τους Παπικούς. Τις συνήθισε σε σημείο που να μην αντιδρά κανείς εκτός ελαχίστων. Ο οικουμενισμός προχωρά με γοργό ρυθμό κι ορισμένοι παρέμειναν στην ενημέρωση του κόσμου... Μέχρι να ενημερωθούν οι αδιάφοροι και οι χλιαροί το μικρό ποίμνιο κινδυνεύει να γίνει βορά των λυκοποιμένων. Φθάσαμε και στο κοινό Πασχάλιο το οποίο το 2013 θα εορτασθεί μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών (με κάποια φαινομενική βέβαια υποχώρηση των Παπικών)! Ο καιρός εγγύς...

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)