13/4/13

Ναΐτες και Βελεστίνου Δαμασκηνός

Από την ιστοσελίδα του "Κυρίαρχου Ιπποτικού Τάγματος του Ναού των Ιεροσολύμων, Μεγάλη Επικράτεια της Ελλάδος" είναι τόσο το κείμενο όσο και οι φωτογραφίες παρακάτω. Τα σχόλια δικά σας:
Την 1/6/2012 ημέρα Κυριακή, ελαβε χώρα η εισδοχή νέων Δοκίμων Αρχοντισσών, Ιπποτών και Ακολούθων των Διοικήσεων Αθηνών και Πειραιός Του Κυριάρχου Ιπποτικού Τάγματος του Ναού των Ιεροσολύμων, εις το Ξενοδοχείον ATHENAEUM-INTRCONTINENTAL.
Την τελετή ετίμησαν διά της παρουσίας των ο Μεγάλος Εθνικός Διοικητής Μεγαλόσταυρος Ιππότης Αδελφός Δρ. Παύλος Τσολακιάν και ο Αναπληρωτής Μεγάλος Εθνικός Διοικητής Μεγαλόσταυρος Ιππότης Αδελφός Σταμάτης Κοντογιώργης.
Την εισδοχήν των Δοκίμων ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκινός
Το σύνολο των νέων δοκίμων ήταν 9 άτομα, εξ αυτών μία δόκιμος αρχόντισσα και πέντε δόκιμοι ιππότες της Διοικήσεως Αθηνών επίσης μία δόκιμος αρχόντισσα της διοικήσεως Πειραιός, ένας δόκιμος Ιππότης της διμοιρίας Ζακύνθου,διοικήσεως Πειραιός και τέλος μία ακόλουθος της διοικήσεως Πειραιός.
Ακολούθως, επειδή ο μέχρι σήμερα διοικητής Πειραιός, ιππότης αδελφός Ιερώνυμος Κοντονής, ανέλαβε νέα καθήκοντα ως διοικητής παρά τον Μεγάλο Εθνικό Διοικητή, ανεκοινώθει η προαγωγή εις τον βαθμό του διοικητού και υποδιοικητού Πειραιός αντιστοίχως των ιπποτών αδελφών Αποστόλου Κωνσταντόπουλου και Εμμανουήλ Βελάνη.
Η ορκωμοσία και η απονομή των διακριτικών τους έγινε από τον Μεγάλο Εθνικό Διοικητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)