21/5/13

Προσλήψεις 90 «ιεροδιδασκάλων» για τη διδασκαλία του Κορανίου σε τεμένη και σε σχολεία

Προκήρυξη για την πρόσληψη 90 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης δημοσίευσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας. Χαρακτηριστικά στην προκήρυξη αναφέρεται: «Το έργο των ιεροδιδασκάλων είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη και σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης, σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των θρησκευτικών, κατόπιν σχετικής απόφασης του αρμοδίου κατά περίπτωση διευθυντή πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με αντίστοιχη μείωση της απασχόλησής τους στα τεμένη».
ΏΣΤΕ, οι μουσουλμάνοι μαθητές που παίρνουν απαλλαγή μπορούν να διδάσκονται το Κοράνιο! Οι Ορθόδοξοι μαθητές με το νέο Πρόγραμμα Σπουδών, αν τελικά εφαρμοστεί, δεν θα έχουν δικαίωμα να διδάσκονται την Αγία Γραφή, γιατί τέτοια διδασκαλία είναι ασύμβατη με τις αρχές του «ανοιχτού», πολυπολιτισμικού σχολείου! Τέτοια φαιδρά σχέδια αποδόμησης του ορθόδοξου χριστιανού μαθήματος των Θρησκευτικών,
σε μια χώρα που δίνει δασκάλους στους μουσουλμάνους για τη διδασκαλία του Κορανίου, δεν θα μπορέσουν να αντέξουν σε μία απλή προσφυγή ορθοδόξων γονέων και εκπαιδευτικών στη δικαιοσύνη. Κοράνιο για τους μουσουλμάνους μαθητές; Αγία Γραφή και Ορθόδοξη Παράδοση για τους χριστιανούς μαθητές!
Δείτε την προκήρυξη για την πρόσληψη των 90 δασκάλων του Κορανίου:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

90 μουσουλμάνοι προσλαμβάνονται και βεβαίως ούτε ένας Ορθόδοξος Θεολόγος δεν προσλαμβάνεται στα δημόσια σχολεία της χώρας. Μπράβο μας!!! Να φανταστείτε ότι στον τελευταίο ΑΣΕΠ είχαν προκηρύξει 66 θέσεις Θεολόγων για όλη την Ελλάδα και εννοείται ότι δεν τους έχουν απορροφήσει μετά από 4 χρόνια! Και μόνο για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη 90 άτομα! Γιατί τόσους πολλούς; Η Ελλάδα τελικά είναι το όνειρο κάθε άνεργου μουσουλμάνου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.
ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.
ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβλημένο να διδάσκεται το ιερόν κοράνιον. Ψυχωφέλιμο ανάγνωσμα, αλλιώς γιατί το δωρίζουν ορθόδοξοι επίσκοποι και Πατριαάρχες;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)