11/12/15

Η ΠΕΘ προσφέρει στα μέλη της δωρεάν τον τόμο Πρακτικών Συνεδρίου για το μάθημα των Θρησκευτικών

Η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων έχει τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσει ότι απέστειλε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους συναδέλφους-μέλη της, τον τόμο ο οποίος περιλαμβάνει τα Πρακτικά του πολύ σημαντικού Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου «ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» (Θεσσαλονίκη 11 - 13 Μαρτίου 2013), που εξέδωσε το Εργαστήριο Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ.

Η μεγάλη αυτή προσφορά προς τους Συναδέλφους/φισσες Θεολόγους και μέλη της ΠΕΘ, επιτεύχθηκε κυρίως, χάριν της ευγενικής χορηγίας δύο ανθρώπων, τους οποίους και το ΔΣ της ΠΕΘ ευχαριστεί ολοκάρδια:
α) Τον αξιότιμο καθηγητή Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και Διευθυντή του ως άνω Εργαστηρίου Παιδαγωγικής κ. Ηρακλή Ρεράκη που είχε την ιδέα της οργάνωσης του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου για το μάθημα των Θρησκευτικών. Ο καθηγητής πραγματοποίησε μαζί με τους συνεργάτες του, το προαναφερόμενο Συνέδριο, εξέδωσε τον πολύτιμο τόμο με τα Πρακτικά του Συνεδρίου και παραχώρησε στην ΠΕΘ τα πνευματικά δικαιώματα για την επανέκδοση του συγκεκριμένου τόμου.
β) Τον Πανοσιαλογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Δ. Καράμπελα, ο οποίος εκθύμως ανέλαβε τα έξοδα της έκδοσης του τόμου, καθώς και της αποστολής του μέσω των ΕΛ.ΤΑ, προς όλους τους συναδέλφους-μέλη της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων. Ο Πανοσιαλογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Δ. Καράμπελας, είναι Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιώς, Καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας, Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Διευθυντής της Έκθεσης Χριστιανικού βιβλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Πειραιώς.
Τα μη μέλη της ΠΕΘ μπορούν να παραλάβουν τον ως άνω τόμο από τα γραφεία της ΠΕΘ(Χαλκοκονδύλη 37, 3ος όροφος, τηλ.: 210-5224180, καθημερινά 10:00πμ έως 14:00μμ), στην ειδική τιμή των 20€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)