1/3/16

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου

Μυτιλήνη 26 Φεβρουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ. 8
Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου
Η Ένωση Θεολόγων Λέσβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, τον Πρωτοσύγκελο της Ι. Μ. Μυτιλήνης Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Ιάκωβο Καραμούζη που εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, καθώς και τους ιερείς που τέλεσαν τη θεία Λειτουργία στην Ι. Μ. Αγίου Ραφαήλ και ευλόγησαν τη βασιλόπιτα της Ένωσής μας, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2016.

Ευχαριστούμε επίσης, την Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ι. Μ. Αγίου Ραφαήλ Ταβιθά Μοναχή, για την αγάπη της και την πλούσια φιλοξενία της και όλους του Συναδέλφους Θεολόγους και τους πολυάριθμους φίλους της Ένωσης μας που κατέκλυσαν τους χώρους της Ιεράς Μονής.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Νευροχειρουργό ιατρό του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Ευριβιάδη Μπαϊραμίδη που τίμησε με την παρουσία του και με σύντομη ομιλία-χαιρετισμό, την εκδήλωση μας.
Ο κ. Μπαϊραμίδης αφού ευχαρίστησε την Ένωση Θεολόγων για την τιμητική πρόσκληση, υπογράμμισε την αναγκαιότητα της παρουσίας φωτισμένων πνευματικών ανθρώπων που θα καθοδηγήσουν με ασφάλεια τον άνθρωπο μέσα στην δυσκολίες της εποχής μας και τόνισε την ανάγκη της ομολογίας της πίστης από τους χριστιανούς, καθώς οφείλουμε όπως είπε, να πειθαρχούμε μάλλον στο Θεό παρά στους ανθρώπους.
Το ΔΣ
της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)