21/4/16

Συλληπητήρια ανακοίνωση Μητρόπολης, κηδεία σε ναό και αποτέφρωση στη Βουλγαρία για τον Γιάννη Βόγλη!

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας
Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας εκφράζει τα βαθύτατα Συλλυπητήρια της προς τους συγγενείς και οικείους του αειμνήστου Ιωάννου Βόγλη, ηθοποιού μεγάλου βεληνεκούς και ανθρώπου με σπάνιο και εξαίρετο ήθος.
Αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή, ότι με την ερμηνεία του τίμησε την Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Μικρασία..φεύγαμε και για σένα λέγαμε», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.
______________________________
Η είδηση (enikos.gr):
Στην θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος με την είδηση του θανάτου του Γιάννη Βόγλη. Πολλοί αναρωτιούνται για το πότε και το που θα γίνει η ταφή του, για να του πουν το στερνό αντίο. Έγκυρες πηγές μας λένε ότι η νεκρώσιμη τελετή πρόκειται να γίνει την Παρασκευή το πρωί σε εκκλησία του Παγκρατίου σε κλειστό κύκλο και ότι στην συνέχεια η σορός του καλού ηθοποιού θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία όπου και θα γίνει η αποτέφρωσή της, αφού αυτή ήταν η επιθυμία τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνούν κάποιοι εκκλησιαστικοί το γεγονός ότι ο μεταστάς έπαιξε το ρόλο του δεσπότη στο χυδαιότατο "έργο" "άγγιγμα ψυχής"!

Ανώνυμος είπε...

Τι γνωμη εχει η Μ Ν Ιωνιας για την καυση των κοιμηθεντων?

Ανώνυμος είπε...

κηδεία σε ναό και αποτέφρωση....!!!και τα τρισάγια πάνω απο τις στάχτες...τα έχετε ισοπεδώσει όλα μα όλα όμως...

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία, ευαγγελιζομένη ανά τους αιώνες το μήνυμα της Αναστάσεως, οφείλει να γίνεται και δυσάρεστη πολλές φορές σε όσους επιδιώκουν να απομειώσουν ή να διαστρέψουν ή να παρερμηνεύσουν το μήνυμά Της!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)