14/10/16

Ράνια Σβίγκου, «Ο Νίκος Φίλης με τη στάση που κράτησε στο θέμα των θρησκευτικών μας κατέστησε περήφανους»

Την άποψη ότι «ο Νίκος Φίλης με τη στάση που κράτησε στο θέμα των θρησκευτικών μας κατέστησε περήφανους» διατύπωσε από το βήμα του Συνεδρίου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
Μεταξύ άλλων, η κ. Σβίγκου αναφέρθηκε και στη στάση των ΜΜΕ,
λέγοντας ότι «ο πόλεμος μέχρι εσχάτων από τα ΜΜΕ, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι βρισκόμαστε ενάντια στα σχέδια διαπλοκής. Η επικοινωνία σχεδιάζεται πάνω στην πολιτική και όχι το αντίθετο. Την πολιτική με ταξική μονομέρεια πρέπει να προβάλλουμε. Δεν κόβουμε κορδέλες για να φωνάξουμε τις κάμερες, αλλά υλοποιούμε τομές μέσα στην κοινωνία».
Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Οφείλουμε να δρούμε ως μέσο για το σκοπό που δεν είναι άλλος από τον συλλογικό σχεδιασμό. Ενιαίο κέντρο στα δικά μας μέσα, όχι ξεχωριστοί σχεδιασμοί και όχι αυθεντίες. Δεν μπορούν να έχουν παράλληλες διαδρομές. Όχι με όρους ντουντούκας αλλά ως μέσα παρέμβασης. Χρειάζεται να υλοποιήσουμε το στόχο για ένιαιο μέσο. Χωρίς γνώση και διαφάνεια δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Διαρροές εις βάρος υπουργών που δίνουν μάχες δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά. Υπάρχει μια χώρα που συνεχίζει να αντιστέκεται» τόνισε, αναφερόμενη στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και στον ευρωβουλευτή Κ. Χρυσόγονο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά τα είχε αποφασίσει η κ. Διαμαντοπούλου γιατί είσθε περήφανη κ. Ράνια Σβίγκου;

Ανώνυμος είπε...

Πώς να μην είναι περήφανη; Είναι το μοναδικό επίτευγμα , αλλά και αυτό αρνητικό.Πραγματικά θα μείνουν στην ιστορία. Θα έχουν να επιδείξουν πόσα γκρέμισαν...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ήλθαν να αφανίσουν ότι κράτησαν οι Πατέρες με θυσίες και διωγμούς. Τώρα είναι υπερήφανοι οι επίσκοποίμας με πρώτο τον Αρχιεπίσκοπο και το Άγιον όρος οι οποίοι στήριξαν ένα κόμμα Αντίθεο και αντίχριστο; Στα προγράμματά τους το έχουν οι άνθρωπο. Ο κ Τστίπρας (Μακαριότατε) είναι ανύπαντρος παιδιά αβαφτιστα θέλει πολλή σκέψη; Επρεπε να κρύβετε η Διοικούσα Εκκλησία. Ποιον κοροιδεύουν. Ο Θεός πάντως είτε τον πιστεύετε είτε όχι ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)