12/10/16

Σταύρος Γιαγκάζογλου, «Και ο νοών νοείτω»

Ο Σταύρος Γιαγκάζογλου, Σύμβουλος ΥΠΠΕΘ/Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, κλείνοντας την ημερίδα ενημέρωσης των Σχολικών Συμβούλων Θεολόγων και Δασκάλων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα "Γαλάτεια Σαράντη" του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε:

«Εγώ κλείνω περίπου δεκαπέντε χρόνια στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Είμαστε τώρα σε μία καμπή. Εάν θέλουμε το μάθημά μας να ορθοποδήσει και να είναι ένα αντικείμενο μορφωτικό σε ένα σύγχρονο σχολείο και να στέκεται στα πόδια του, μορφωτικά, παιδαγωγικά, επιστημονικά, μπορεί να γίνει. Εάν όμως θέλουμε το μάθημα να κηδεμονεύεται διαρκώς και πίσω από αυτό το μάθημα να παίζονται άλλα παιχνίδια, υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα, πιο καλά από εμάς. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες αυτού του είδους. Εμείς είμαστε άνθρωποι της τάξης, της εκπαίδευσης, των συναδέλφων σύμβουλοι και υποστηρικτές. Δεν παίζουμε άλλα παιχνίδια γύρω από το μάθημα των Θρησκευτικών. Και ο νοών νοείτω».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θελει να πει;
μπορει κάποιος να με κατατοπίσει;

Ανώνυμος είπε...

άδικο έχει?

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου άδικο. Αυτό είναι το πρόγραμμα που έφτιαξε ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Αν εφαρμοστεί, πάει καλά, αν όχι ...

Ανώνυμος είπε...

τι θελει να πει;
μπορει κάποιος να με κατατοπίσει;
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αφού κ.υπυργέ παιδείας έγινε θρησκειολογία ,γιατί συνεχίζουν πολλοί ετερόδοξοι και αυτοί που επικαλούνται λόγοι θρησκευτικής συνήδεισης να απαλλάσσονται από το μάθημα;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)