16/11/16

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Μοντερνοποιημένοι Θεολόγοι, οι οποίοι συγκροτούν τον Σύλλογο «Ο Καιρός», μάχονται για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Η Πανελλήνια Ένωσις Θεολόγων (Π.Ε.Θ.), το αρχαιότερο και πιο έγκυρο Επιστημονικό Σωματείο των Θεολόγων Καθηγητών Μ.Ε., είναι γνωστό για την αγωνιστική του διάθεση, κυρίως όμως για την σοβαρότητα των θέσεών του πάνω σε θέματα της ορθής διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία.

Μιά τελευταία κίνηση των παραγόντων της Π.Ε.Θ. είναι η από 24ης Οκτωβρίου 2016 Διαμαρτυρία τους πάνω στο επίκαιρο ζήτημα της διδακτέας ύλης ως προ το μάθημα των Θρησκευτικών.
Από τη θέση αυτή συγχαίρουμε τούς λαβόντας την πρωτοβουλία αυτή, ενώ συγχρόνως καταδικάζουμε κάποιους άλλους, τους αρνητές και μοντερνοποιημένους Θεολόγους, οι οποίοι συγκροτούν τον Σύλλογο «Ο Καιρός» και οι οποίοι- μαζί μέ τον καταργηθέντα Υπουργό κ. Φίλη- μάχονται για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών. Κορυφαίος εκπρόσωπος της πλευράς αυτή είναι ο Δρ. κ. Στ. Γιαγκάζογλου, πρώτος Σύμβουλος του κ. Φίλη. Οι άνθρωποι αυτοί, δυστυχώς, ευρίσκουν θαυμαστές ακόμη και μέσα στις τάξεις των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος!
Αίγιον, 16 Οκτωβρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος παραθέτει αμέσως μετά τη Διαμαρτυρία της ΠΕΘ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά αγαπητέ κ. διαχειριστά αυτού του Blog. Τί είναι αυτά που δημοσιεύετε; Είναι δυνατόν να ληφθεί υπ' όψιν ο λόγος του Ιεράρχου αυτού;

Πλανάσθε πλάνη οικτράν! Εκτός κι αν είστε της ίδιας "θεολογικής και εκκλησιαστικής κουλτούρας". Ο "σεβασμιώτατος" κατηγορεί τον ελλογιμώτατο καθηγητή κ. Στ. Γιαγκάζογλου. Διερωτώμαι, έχει διαβάσει κάποιο βιβλίο του και εκφράζετε με τέτοιον απαξιωτικό τρόπο;

Κατηγορεί και εμάς, που είτε ανήκουμε είτε όχι στον Θεολογικό Σύνδεσμο ΚΑΙΡΟΣ, με αυταπάρνηση και αυτοσυνειδησία διακονούμε το μάθημά μας στις σχολικές τάξεις. Διερωτώμαι: μας γνωρίζει; Έχει δει καμιά διδασκαλία μας;

Δεν κάνω αναφορά στους συναδέλφους της ΠΕΘ, γιατί εκεί τα πράγματα πια έχουν ξεφύγει τελείως. Ξεπέρασαν και τα όρια της γραφικότητος. Ουδείς νοήμων άνθρωπος, είτε θεολόγος είναι είτε όχι, τους λαμβάνει στα σοβαρά.

Σας παρακαλώ, λοιπόν, κ. διαχειριστά αυτού του Blog. Σεβαστείτε τα αυτονόητα. Κι αυτά είναι πολλά.

Αυτό δεν είναι θεολογική και εκκλησιαστική πληροφόρηση. Είναι παραπληροφόρηση.

Για όνομα του Θεού και της Παναγιάς.

Και κάτι ακροτελεύτιο: η ταύτιση του οιουδήποτε, που με θετικό τρόπο βλέπει τα ΝΠΣ στα Θρησκευτικά, με τον κ. Ν. Φίλη, γίνεται "το φάντασμα της όπερας" στους τόσο παλαβούς καιρούς που ζούμε.

"Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περί τα χείλη µου".

Ανώνυμος είπε...

"Δεν κάνω αναφορά στους συναδέλφους της ΠΕΘ, γιατί εκεί τα πράγματα πια έχουν ξεφύγει τελείως. Ξεπέρασαν και τα όρια της γραφικότητος. Ουδείς νοήμων άνθρωπος, είτε θεολόγος είναι είτε όχι, τους λαμβάνει στα σοβαρά. "

αυτή ειναι η αποψή σας ή κανατε ερευνα;
"
"Ουδείς νοήμων άνθρωπος......." :κρίνετε εξ ιδίων τα αλλοτρια;

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά αγαπητέ κ. διαχειριστά αυτού του Blog. Τί είναι αυτά που δημοσιεύετε; Είναι δυνατόν να ληφθεί υπ' όψιν ο λόγος αυτού του ανωνύμου σχολιαστή 16/11 - 7:30; Επειδή δηλαδή αυτός αναμασάει το σανό που τον ταϊζει ο κ. Γιαγκάζογλου και η παρέα του, η Αυγή και όλη η σοσιαλκομμουνιστική διεθνή, πρέπει και μεις να αναμασάμε το ίδιο κουτόχορτο;

Ανώνυμος είπε...

Ο "ελλογιμώτατος"κ. Γιαγκάζογλου, του οποίου η επιστημονική του κατάρτιση δεν αμφισβητείται, είναι θιασώτης των ΝΠΣ και φυσικά σύμβουλος του πρώην υπουργού Παιδείας. Ο "καιρός" ως γνωστό αγωνίζεται διακαώς(!) για την καθιέρωση των ΝΠΣ. Με τα ΝΠΣ μεγάλη μερίδα θεολόγων διαφωνούν και δημοκρατικώς διαμαρτύρονται. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εάν ενοχλεί η κριτική σε αυτό που εσύ προσωπικά προφανώς αποδέχεσαι τότε...."Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περί τα χείλη µου".

GeorGRE είπε...

Ο σεβασμιότατος όσον αναφορά το νεοεποχήτικο σύλλογο "καιρός" έχει δίκιο.
Θα πρέπει όμως και ο ίδιος να σταματήσει τις οικουμενιστικές κινήσεις που κατα διαστήματα κάνει και να "θεραπεύσει" τις απόψεις του. Να θυμήσω μια από αυτές "Ο καθολικισμός δεν είναι αίρεση αλλά ένα απλό σχίσμα"

Ανώνυμος είπε...

Ο δυσώνυμος, διασπαστικός του σώματος των εν Ελλάδι θεολόγων αντι-σύλλογος "ΚΑΙΡΟΣ", το γνωστό και μη εξαιρετέο "θεολογικό" περιοδικό "ΣΥΝΑΞΗ", η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ" του Βόλου, το διαβόητο αυτό "εργαστήρι" αποδομήσως της γνησίας, Ορθοδόξου πατερικής Θεολογίας, και, σε κάποιο βαθμό, ο ραδιοσταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ψευτοπροοοδευτισμού και θολοκουλτούρας που δίκην κακοήθους νεοπλάσματος διαβιβρώσκουν τις σάρκες του συγχρόνου εκκλησιαστικού και θεολογικού οργανισμού.
Τα εν λόγω δοχεία αναδίδουν τη δυσώδη οσμή του οικουμενιστικού συγκρητισμού, του φιλελευθερισμού, του ορθολογισμού, της "μεταπατερικότητας", της εκκοσμικεύσεως και νοθείας του εκκλησιαστικού ήθους, του ζηζιουλισμού, της γιανναρικής "ερωτοθεολογίας" κ.λ.π. μολύνοντας, κατ αυτόν τον τρόπο, τον πνευματικό ορίζοντα και την πνευματική ατμόσφαιρα της θεολογικής ζωής του τόπου μας και υποθάλποντας και τροφοδοτώντας τη δημιουργία και παγίωση ενός νέου, αγνώριστου, εκτρωματικού και μεταλλαγμένου τύπου θεολόγου με πρόδηλες συνέπειες για τον καθόλου εκκλησιαστικό και θεολογικό βίο.
Η εν προκειμένω ευθύνη της εκκλησιαστικής διοικήσεως απέναντι στα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα τυγχάνει πρόδηλη και αυτονόητη. Ουδείς δύναται να λησμονήσει τη θλιβερή πραγματικότητα επί τη βάσει της οποίας ο Σ.Γιαγκάζογλου, πρωτεργάτης και εκ των αυτουργών της μεταλλαγής επί τα χείρω του χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του διευθυντή του επισήμου εκκλησιαστικού περιοδικού "ΘΕΟΛΟΓΙΑ" παρά τον ορυμαγδό των κατά πάντα δικαιολογημένων αντιδράσεων που έχουν εδώ και έτη προκληθεί ένεκα της διαβρωτικής του Ορθοδόξου χαρακτήρα των Θρησκευτικών δράσεώς του εντός των κόλπων του τότε "Παιδαγωγικού Ινστιτούτου".
Επί των ημερών του κρίμασιν οις οίδε Κύριος κατέχοντος την αρχιεπισκοπική καθέδρα σήμερα, εκκλησιαστικοί και θεολογικοί παράγοντες, γνωστοί από πολλού για τις στεβλότατες και απόβλητες, από πλευράς Ορθοδόξου Ήθους, απόψεις, αντιλήψεις και θέσεις τους έχουν βραχυκυκλώσει σε μεγάλο βαθμό διάφορους επίσημους εκκλησιαστικούς οργανισμούς συντελώντας σε μία άνευ προηγουμένου εκκοσμίκευση της εκκλησιαστικής ζωής. (Μου "αρέσει" που ένιοι εξ αυτών "διερρήγνυον τα ιμάτιά τους", επί των ημερών του προηγουμένου εκκλησιαστικού καθεστώτος, ολοφυρόμενοι για την επί της αρχιεπισκοπείας του μακαριστού Χριστοδούλου εγκατασταθείσα εκκοσμίκευση...).
Λ.Ν.(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί από αυτούς βρήκαν καταφύγιο και τινες άλλοι "εκκολάφθηκαν" στο νεοορθόδοξο εκκολαπτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας μετά, βεβαίως, την οικειοθελή παραίτηση του μακαριστού, εκλεκτού ιεράρχου Νικοδήμου (Γραικού) υπέρ του τότε πρωτοσυγκέλλου του και μετέπειτα διαδόχου του Ιερωνύμου (Λιάπη)...
Από εκεί "μεταφυτεύθηκαν", μετά την ατυχέστατη εκλογή του νυν αρχιεπισκόπου, σε επιτελικές θέσεις του εκκλησιαστικού οργανισμού αλλά και σε κάποιους αντισυλλόγους και ακαδημίες της συμφοράς και της παρακμής και σε κάποιους ραδιο-φονικούς του εκκλησιαστικού ήθους σταθμούς (και ο νοών νοείτω...) προκειμένου να λανσάρουν τις ολέθριες ιδεοληψίες τους στο εκκλησιαστικό σώμα ως θεολογικά θέσφατα επενδεδυμένες, μάλιστα, και με τη "σφραγίδα" της επισήμου Εκκλησίας! Και μη χειρότερα!
Με τους λεγάμενους συγγενεύουν ιδεολογικά και κάποιες "μοντέρνες" ενορίες που διοικούνται από κάποιους θολοκουλτουριαρέους και ανθρωπάρεσκους ιερωμένους που "χαιδεύουν αυτιά", κατά το δη λεγόμενο, καθιστάμενοι, κατ αυτόν τον τρόπο, αγαπητοί στον μακράν του Θεού κόσμο επειδή υποθάλπουν με τις ετεροδιδασκαλίες τους και "αβαντάρουν" το ά-κοσμο και αντίθεο φρόνημά του μετατρέποντας τον ανάντη, αρνησίκοσμο και ουρανοπολίτικο χριστιανικό βίο σε "πλατεία και ευρύχωρη οδό" των ασεβών παθών και των διαβλητών πόθων, εκδίδοντες ευχερώς "εισιτήρια για τον Παράδεισο" σύμφωνα με το μακαριστό π.Αυγουστίνο. Έχουν φθάσει μάλιστα μερικοί εξ αυτών και στο σημείο να απαξιώνουν και διαβάλλουν, μπροστά στο εκκλησίασμα, κατά τρόπο αήθη και επαίσχυντο ως "φαρισαίους" αφιερωμένα διά βίου στον Αμπελώνα του Κυρίου, σεβαστά ιεραποστολικά πρόσωπα με τεράστια πνευματική προσφορά και γνήσια ταπείνωση που αναδίδουν σεμνότητα με τη γενικότερη αναστροφή τους, συμπεριλαμβανομένης και της ενδυμασίας τους αντιπαραβάλλοντάς τα με άλλα, υπ αυτών ανυμνούμενα, που κάθε άλλο παρά αναδίδουν "ευωδία Χριστού" με την όλη αναστροφή τους και ο νοών νοείτω!
Δυστυχώς ένιοι εξ αυτών κατέχουν και ηγετικές θέσεις στον τομέα της διαποιμάνσεως της νεότητας ενώ κάποιοι άλλοι διά του προφορικού, πεζού και ποιητικού τους λόγου, εκφερομένου καινοπρεπώς, οδηγούν ψυχές υπέρ ων Χριστός απέθανε στην απώλεια!
Απέναντι στην πλημμυρίδα αυτή της εκκοσμικεύσεως που προωθείται και καλλιεργείται επισήμως καλούμαστε να προβάλλουμε αντίσταση όση ημίν δύναμις! Δεν εκφράζουν οι νεοορθόδοξοι θολοκουλτουριαρέοι, ανθρωπάρεσκοι και φιλόκοσμοι δεσποτάδες, παπάδες, μοναχοί και λαικοί, οι θεωρητικοί και πρακτικοί εκφραστές της "πλατείας και ευρυχώρου οδού" το εκκλησιαστικό ήθος (άπαγε της βλασφημίας)! Αλλά όσοι δε νοθεύουν το χριστιανισμό κόβοντάς τον και ράβοντάς τον στα μέτρα τους! Αμαρτωλοί και τρισάθλιοι και υπόδικοι ενώπιον του Κυρίου είμαστε όλοι μας! Ας μετανοούμε, λοιπόν, καθημερινά ελεεινολογώντας τον εαυτό μας και επιζητώντας το έλεός Του και ας μην αμνηστεύουμε θεολογικά τα πάθη μας και ιδεολογικοποιώντας τις πτώσεις μας!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

7:30, σοβαρέψου! Χρειάζεται να διαβάσει ο δεσπότης βιβλία του Γαγκάζογλου για να σχηματίσει άποψη;
Όλοι ξέρουν το ρόλο του τελευταίου στη μετατροπή των θρησκευτικών σε πολυθρησκειακό κράμα.
Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι τον εκθειάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:30, 16/11: τι έχεις να πεις λαλίστατε υπερασπιστά του Καιρού για την υπόθεση Arigatu;
Ποιοι πρέπει να πουν το "Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου";

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων: "Οι άνθρωποι αυτοί (οι μοντερνοποιημένοι θεολόγοι του ΚΑΙΡΟΥ με πρωτεργάτη τον Γιαγκάζογου), δυστυχώς, ευρίσκουν θαυμαστές ακόμη και μέσα στις τάξεις των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος!".
Προς επιβεβαίωση του λόγου του τις μέρες αυτές στη γνωστή Ακαδημία του Βόλου ο πολύς Δημητριάδος Ιγνάτιος έκανε ημερίδα για τα νέα Προγρ. Σπουδών με κύριο ομιλητή τον Γιαγκάζογλου και κανα-δυο από τους γνωστούς παρατρεχάμενούς του Συμβούλους Θεολόγων!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαγκάζογλου, που ήταν και εκπαιδευτικός σε τάξη, ας καταλάβει επιτέλους ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να γίνει σωστό μάθημα με φωτοτυπίες. Έχουμε τρελαθεί να βγάζουμε φωτοτυπίες, ναι φωτοτυπίες για 200 άτομα κάθε φορά μιας και έχω 10 τμήματα. Ντροπή στους εμπνευστές των νέων προγραμμάτων που άφησαν τους συναδέρφους τους χωρίς βιβλία. Κι αν καποιος δεν ξέρει χειρισμό κομπιούτερ τι πρέπει να κάνει ρε εγκέφαλοι του ΙΕΠ ; Τι θα πει στα παιδιά; Τι υλικό θα τους δίνει; Ντροπή σε συναδέρφους που υπερασπίζονται τον "Καιρό" και τους πειραματισμούς του εις βάρων των θεολόγων της μέσης εκπαίδευσης.

Ανώνυμος είπε...

Προφάσεις εν αμαρτίαις. Ξεβολέψου αγαπητέ συνάδελφε και φτιάξε δικά σου μαθήματα.
Με τις λέξεις: "σωστό μάθημα" και "κι αν κάποιος δεν ξέρει χειρισμό κομπιούτερ" γελάει και η παρδαλή κατσίκα!

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξε ένα σωστό μάθημα επιτέλους! Μην ξεχάσεις την ομπρέλα σου για τη στιγμή που θα ακούσετε στην τάξη όλοι μαζί χορεύοντας το τραγούδι της Ριάνα με τον ομώνυμο τίτλο, πάρε μαζί σου το CD με όλα τα απαραίτητα άσματα, φτιάξε ένα "φυλαχτό" με λίγα απ΄όλα τα σύμβολα των θρησκειών...Και μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο θράσος στο υφάκι σου και λίγη παραπάνω μαγκιά στον τρόπο σου - απαραίτητα για έναν μοντέρνο σύγχρονο θεολόγο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απορώ, ειναι δυνατόν θεολογοι ή ιερεις να θεωρούν σωστά όλα αυτά;
Τόσο πολύ είναι το συμφέρον που τους αλλοτρίωσε και έγιναν καιροσ-κόποι;
Πώς είναι δυνατόν , δεν το χωράει ο νους μου.

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφοι, αν ζουσε ο καθηγητής μας Παπαπέτρου, τι θα 'λεγε άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα τώρα είναι άλλο : τι κάνουμε από εδώ και πέρα συνάδελφοι; τι θα πράξουμε όταν θα κληθούμε να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια "παραμόρφωσης" πάνω στα ΝΠΣ; Μέχρι πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε όταν τα νέα βιβλία θα έρθουν στα σχολεία μας; Θα δράσουμε ενωμένοι ή θα κινηθεί ο καθένας μόνος του κατά συνείδηση; Εδώ σας θέλω....

Ανώνυμος είπε...

Αχ , αυτό το σχόλιο με τον Παπαπέτρου συλλογιέμαι όλο αυτό το διάστημα... Θα ντρεπόταν για εμάς τους ...φοιτητές του...

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ανώνυμε 17 Νοεμβρίου 2016 10:58 μ.μ. ποτέ σου δεν καταλάβες τί έλεγε ο Παπαπέτρου;
Τί νομίζεις ότι ήταν ο Παπαπέτρου; Καμμιά αυθεντία. Πολλές οι χαλασμένες -επιεικώς-
απόψεις του σε σημαντικά ζητήματα της Εκκλησίας.
Άφησε τον καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

18 Νοεμβρίου 2016 - 12:56 μ.μ.
μπορει να 'χεις δικιο. τον αγαπουσα και τον θαυμαζα τοτε.
ισως να 'χεις δικιο .
Δεν μπορεσα να ασχοληθω αργοτερα καθολου με τα βιβλια του.
ευχαριστω για την απάντηση σου.

Όντως το ζητούμενο είναι τι θα κάνουμε από δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί. Ο 12:56 έχει απόλυτο δίκαιο. Οι απόψεις του Παπαπέτρου ήταν απαράδεκτες σε πολλά ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

Να φτιάχνουμε δικά μας μαθήματα και να ξεβολευτούμε! Μάλιστα ! οι απολογητές του ¨καιρού" μας κατηγορούν και για τεμπελιά! Έδώ οι συνάδερφοι έχουν καταργήσει και το διάλειμμα, διότι είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν φωτοτυπίες! Έχετε και θράσος και μιλάτε για τεμπελιά. Εσείς φαίνεται θέλετε να το παίζετε και συγγραφείς διδακτικών ενοτήτων! 'Εχετε απεριόριστο χρόνο να μελετάτε κείμενα , χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις μάλλον, και όλη σας η ζωή είναι σχολείο και κατάρτηση-συγγραφή νέων διδακτικών ενοτήτων. Προφανώς η ενασχόληση με τον εαυτό σας και ο ελεύθερος χρόνος είναι έννοιες που δεν υφίστανται. Αντε να χαθείτε ψεύτες και υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

τον Σεπτεμβριο ειπα στο σύμβουλο ότι θα μας τρωει τρεις ώρες να ετοιμάσουμε μια διδακτική ενοτητα με το ΝΠΣ και οι πιο πολυ δεν έχουμε τόσο χρονο.
Η απάντηση: 5 ώρες χρειαζονται. Τι να σας πω; Να τηρήσετε το νόμο, ότι λεει ο νομος.
Αυτά κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

και πρακτικό πρόβλημα εκτός από το ηθικο που είναι φυσικά πρωτεύον.

Ανώνυμος είπε...

Tα μαθήματα Φιλη ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.Θα πιστευα οτι γνώριζε το αρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .Τι να προετοιμασετε?Ελεος.Π ολεμο εχουμε με τον Σατανα και εσεις υπακουτε?Ελεος ξυπνηστε

ΡΩΜΙΟΣ είπε...

Ανώνυμε 18 Νοεμβρίου 2016 - 4:40 μ.μ. γιατί ρωτάς τα αυτονόητα;
Τόσο πολύ σε "ωφέλησε" ο Παπαπέτρου, που δεν ξέρεις τα αυτονόητα;
Αν είσαι Ορθόδοξος ή Ορθόδοξη, τότε οφείλεις να εναντιωθείς στο θρησκειολογικό μάθημα, χωρίς πολλές σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

Είπε τέτοιο πράγμα Σχολικός Σύμβουλος δηλαδή για 5ωρη προετοιμασία επάνω στα ΝΠΘ;;; Καλά , οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους!Συνάδερφοι το ακούσατε; Παραμελείστε την οικογένεια σας(πολλοί από σας είναι τρίτεκνοι-πολυτέκνοι), τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, την διαμόρφωση της προσωπικότητας σας ως άνθρωποι και καταπιαστείτε επί 5ωρο με τα θρησκευτικά των Φίλη-Γιαβρόγλου!!Αυτοί στο ΙΕΠ προφανώς δεν είναι συνάδερφοι είναι, θα φανεί σκληρό, σαδιστές εις βάρος των συναδέρφων τους ΠΕ01.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς πως απαραίτητη προϋπόθεση της ύπαρξης ενός σαδιστή είναι η προθυμία και η ανοχή ή και αντοχή ενός μαζοχιστή. Συνεπώς, τι φταίνε κι αυτοί του ΙΕΠ ; Αφού ΄΄ βρίσκουν και τα κάνουν ΄΄...

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΜΙΕ, εναντιον ήμουνα και ειμαι. Αναρωτιεμαι πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια.

ΡΩΜΙΟΣ είπε...

Τότε γιατί ρωτάς 20 Ν.2016 - 2:27 μ.μ. στο σχόλιο σου 18 Ν. 2016 - 4:40 μ.μ.
"Όντως το ζητούμενο είναι τι θα κάνουμε από δω και πέρα".

Ζητούμενο είναι αυτό που είναι φώς φανάρι;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)