24/2/17

Ο π. Παύλος Δημητρακόπουλος και ο Διονύσης Μακρής συζητούν για τη "Σύνοδο" της Κρήτης


Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα "Αγαθός λόγος"
Λαγουμιτζή 42 Νέος κόσμος,της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας" πραγματοποιήθηκε επίκαιρη και αποκαλυπτική ενημέρωση από το δημοσιογράφο και θεολόγο (εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας") κ. Διονύση Μακρή με θέμα: Οι καταστροφικές συνέπειες για την ορθοδοξία της «Αγίας και μεγάλης συνόδου» της Κρήτης". Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο αρχιμανδρίτης π. Παύλος Δημητρακόπουλος (Υπεύθυνος του Γραφείου αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς).

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι με την αποτείχιση θα διαφυλάξουμε τους εαυτούς μας από τη μόλυνση του Οικουμενισμού! Η συλλογή υπογραφών μπορεί να είναι καλή αλλά δεν αντιμετωπίζεται η αίρεση με αυτό το τρόπο... Παρόλα αυτά εύχομαι να ευοδωθούν τα σχέδια για την Ημερίδα που ανέφερε ο π Παύλος!

Ανώνυμος είπε...

Η αποτείχιση [[ όχι όπως την νομίζει ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς ]] είναι προαιρετική. Έχουν χάσει κάθε λογική 2-3 ανώνυμοι σχολιαστές στα διάφορα μπλογκ να αποκαλούν δούρειους ίππους, πονηρούληδες ή οικουμενιστές όσους δεν ακολουθούν τις απόψεις του π. Ευθύμιου Τρικαμηνά. Δεν θα τους περάσει!

Ακόμα και τον κ. Διονύσιο Μακρή αποκάλεσαν ορισμένοι αποτειχισμένοι άλλοι σαν δούρειο ίππο!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:54 μ.μ. η αποτείχιση στη σωστή της διάσταση και όχι στην διάσταση του π. Ευθύμιου Τρικαμηνά που την θέλουν υποχρεωτική και κακολογούν όσους δεν αποτειχίζονται με βαριές εκφράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 4:15. Αυτή η εμμονή με την υποχρεωτική αποτείχιση δεν μας κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

Και χωρίς την αποτείχιση μπορούμε να διαφύλαξουμε τους εαυτούς μας από την μόλυνση του Οικουμενισμού ανώνυμε πρώτε. Δεν είναι αναγκαία η αποτείχιση όπως σε δασκάλεψαν οι αποτειχισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πονηρούλης είναι ο ανώνυμος που δεν σταματά να συκοφαντεί σε μπλογκς τους άλλους σαν πονηρούληδες επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη του περι υποχρεωτικής αποτείχισης και με τις απόψεις του π.Τρικαμηνά.

Απονήρευτος

Ανώνυμος είπε...

Ο Απονήρευτος έχει δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι πονηροι αυτοί που δεν δέχονται την υποχρεωτική αποτείχιση; Δεν κατάλαβα.....

Ανώνυμος είπε...

Ο α' ανώνυμος πού το βρήκε στο video αυτό που λέει ότι η αποτείχιση μόνο θα μας σώσει; Σε ποιό σημείο υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Το σύνδρομο του "παλαιοημερολογιτισμού" και η "τρέλα" της αποτειχίσεως, δεν έχουν καμιά σχέση με τον γνήσιο αντιοικουμενιστικό αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 28 Φ. 2:48 μ.μ. δεν φταίει η αποτείχιση αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν την εφαρμόζουν σωστά και κάνουν υπερβολές.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)