13/3/17

Πάνος Καμμένος: Η Εκκλησία λέει την αλήθεια για τη συνάντηση για τα Θρησκευτικά

Οι πολίτες πρέπει να πιστέψουν «κάθετα την Εκκλησία», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ερωτηθείς ποιον πρέπει να πιστέψουν οι πολίτες για τα διαμειφθέντα στη συνάντηση -παρόντος και του ιδίου- που είχε συγκαλέσει ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και μέλη της κυβέρνησης για το θέμα των Θρησκευτικών, όταν υπουργός Παιδείας ήταν ο Νίκος Φίλης.

Ο κ. Ιερωνύμος προ ημερών αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της συνάντησης αυτής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Φίλη, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αρχιεπίσκοπος επικαλέστηκε πρακτικά «δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» και έβαλε στο στόμα του Πρωθυπουργού και άλλων, λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις», ο κ. Καμμένος τονίζει ότι η διαπραγμάτευση έχει τελειώσει, επισημαίνοντας ότι στις 20 του μηνός θα ληφθεί η απόφαση.
Αποκλείει διαφωνία εκ μέρους των βουλευτών των ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι καμικάζι, ενώ διαψεύδει την ύπαρξη οποιασδήποτε «ψυχρότητας» μεταξύ του ιδίου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεων στο πρόσωπό του από τη Ν.Δ., με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος», είπε ότι «το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς». και πρόσθεσε: «Οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος». Σημειώνει ακόμη ότι «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή».
Σε ό,τι αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη, απέδωσε τις επιθέσεις της στο πρόσωπό του «στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens. Πρόσθεσε ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)