22/3/18

Νίκος Φίλης, Αυτά που εμείς νομοθετήσαμε (ΦΕΚ Φίλη) ισχύουν κατά 99% σήμερα στα σχολεία (ΦΕΚ Γαβρόγλου)

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ο Νίκος Φίλης ήταν σαφής ως προς τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δικών του Υ.Α. τις οποίες το ΣτΕ ακυρώνει και των Υ.Α. του Κώστα Γαβρόγλου που ακολούθησαν και σήμερα ισχύουν στα σχολεία. 
Ο Νίκος Φίλης είπε: «Αυτά τα οποία εμείς μετά από εξαντλητικό διάλογο και με την πρωτοβουλία διακεκριμένων θεολόγων
και παιδαγωγών νομοθετήσαμε (σημ. ιστολογίου: δηλ. το ΦΕΚ Φίλη) αυτά αποτελούν και τη βάση των προγραμμάτων που σήμερα ισχύουν στα σχολεία κατά 99% (σημ. ιστολογίου: δηλ. το ΦΕΚ Γαβρόγλου)».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν άλλαξαν στην πορεία (από το ένα ΦΕΚ στο άλλο) κάποια πράγματα ο Νίκος Φίλης απαντά: «Ελάχιστα. Θα έλεγα πιο πολύ εκφραστικά ζητήματα παρά ουσία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ο Γαβρόγλου προσπαθεί να θολώσει τα νερά λέγοντας οτι άλλαξε τα θρησκευτικά! Ντροπή!!! Ο Άγιος Μεσσηνίας πάλι υποστηρικτής του Γαβρόγλου !!! Γιατί άραγε....

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο Φίλης με αυτά που είπε εκθέτει τον Γαβρόγλου!

Ερώτηση κρίσεως:To ΣΤΕ απεφάνθη για τα «εκφραστικά ζητήματα» ή για την ουσία;...

Ανώνυμος είπε...

Η επίσημη Εκκλησία πούλησε το μάθημα των θρησκευτικών για να διατηρήσει τα κεκτημένα! Η δικαιοσύνη με την απόφαση της ντροπιάζει την διοίκηση της Εκκλησίας που συνεργάζονταν με τον Γαβρόγλου για τα ακατάλληλα και επικίνδυνα κατα τον μακαριότατο προγράμματα!!! Ντροπή!!!

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)