13/8/18

Το Υπουργείο Παιδείας ανανέωσε τη θητεία της Γιαννακοπούλου ως Διευθύνουσας Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Με την απόφαση υπ. Αριθμ. 132319/Γ4/03-08-2018 που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε

"Λήξη και Ανανέωση της θητείας του Προέδρου, της Διευθύνουσας Συμβούλου και μελών του Δ.Σ., και ορισμός νέων μελών Δ.Σ., στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)". Μεταξύ άλλων η απόφαση προβλέπει ότι "Ανανεώνουμε τη θητεία...της Γιαννακοπούλου Ελένης του Ιωάννη, μόνιμης υπαλλήλου κλάδου ΠΕ Μαθηματικών - Στατιστικών στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με ΑΔΤ ΑΚ 129096, ως Διευθύνουσας Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Η θέση της ανωτέρω είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις της αριθμ. 21466/ΙΑ/14-2- 2013 (ΦΕΚ 424/Β’) απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπως ισχύουν". 
Πρόκειται για την Διευθύνουσα Σύμβουλο σε βάρος της οποίας είχε ασκηθεί Ποινική δίωξη επειδή πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια.
Δείτε την Απόφαση ανανέωσης της θητείας και παλαιότερα σχετικά δημοσιεύματα.


Δείτε σχετικά: 

Ποινική δίωξη σε βάρος της Γιαννακοπούλου που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και της Ι.Σ.της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)