14/9/18

Ο Κώστας Γαβρόγλου για το μάθημα των Θρησκευτικών, την πρωινή προσευχή, το θρήσκευμα στα Απολυτήρια


Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «FOCUS» (απόσπασμα).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς το τέλος της εκπομπής (δεν περιέχεται στο βίντεο εδώ) ο Λακασάς της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που είναι στην εκπομπή προτείνει να παραμείνουν τα Λατινικά (που καταργεί ο Γαβρόγλου) και να καταργηθούν τα Θρησκευτικά! Η μανία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου εναντίον των Θρησκευτικών είναι παλιά και συνεχίζει... Το αστείο είναι ότι ο Γαβρόλγου απέρριψε την πρότασή του και υπερασπίστηκε τα Θρησκευτικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπουργός λέει τόσα για την εκκλησία την προσευχή και τον αγιασμό .Κάτι σαν αναγκαίο κακό να υπάρχουν και να γίνονται. Υποβιβάζει όλα αυτά και περιμένει να ωριμάσει η κοινωνία ώστε να μπορεί να σταματήσει π.χ τον αγιασμό και την προσευχή. Η διοίκηση της Εκκλησίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου όπως πάντα !!!! Ντροπή !!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ιερά σύνοδος δεν θα απαντήσει επιτέλους στον Γαβρόγλου για τον υποτιμητικό τρόπο που μιλάει για τον αγιασμό και την προσευχή στα σχολεία ? Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί όταν λέει ότι Διευθυντές σχολείων δεν κάνουν προσευχή στα σχολεία τους; Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Δεν υπάρχει νόμος; Αλλά ξέχασα... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα στην ΕΡΤ για την εκπομπή.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)