5/2/20

Από σήμερα και έως τις 24 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες διορισμών των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας (και Θεολόγων)

Από σήμερα και έως 24 Φεβρουαρίου 2020 τρέχει η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία ένταξης στους πίνακες μονίμων διορισμών και αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη Γενική Εκπαίδευση.

Οι σχετικές αναρτήσεις βρίσκονται εδώ:

Οδηγίες από το ΑΣΕΠ (30/12/2019) για την κατάρτιση πινάκων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζετε αν ισχύει οτι από τον συγκεκριμένο κατάλογο θα αντλεί το υπουργείο παιδείας και τους αναπληρωτές για τα επόμενα 3 χρόνια?

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ είπε...

Θα υπάρξει ένας κοινός πίνακας από τον οποίο θα διοριστούν μόνιμα οι πρώτοι και από τον οποίο θα αντλούνται οι αναπληρωτές. Η αρχική πρόβλεψη για τριετή ισχύ του πίνακα θα μετατραπεί σε διετή ισχύ όπως έχει ήδη δεσμευτεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.
Σημαντικό παραμένει πότε χρονικά θα είναι έτοιμοι οι πίνακες, αν θα προλάβουν να τους χρησιμοποιήσουν στις προσλήψεις αναπληρωτών του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, με δεδομένο ότι αναμένεται πολύ μεγάλος αριθμός αιτήσεων, προσωρινοί πίνακες ΑΣΕΠ, ενστάσεις κλπ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)