4/2/20

Απόσυρση με παρέμβαση Σταύρου Καλαφάτη μαζικής Ερώτησης βουλευτών της Ν.Δ. για τα Θρησκευτικά

Μαζική ερώτηση γαλάζιων βουλευτών
Μου λένε ότι υπήρξε μια αναταραχή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ερώτηση 25 συνολικά βουλευτών προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το θέμα των Θρησκευτικών.
Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης συμβούλευσε τους βουλευτές να αποσύρουν την ερώτηση λέγοντάς τους ότι εάν θέλουν να κάνουν ερώτηση πρώτα να ενημερώσουν την αρμόδια υπουργό και εν συνεχεία ας κάνει ο καθένας βουλευτής ξεχωριστά και όχι και οι 25 μαζί: «Τι είμαστε, αντιπολίτευση;» έλεγε. Οπως και να ‘χει το πράγμα η ερώτηση των 25 βουλευτών αποσύρθηκε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια μας απογοητεύει η ΝΔ.
Θυμάμαι αν κάνω λάθος διορθώστε με, και παλαιότερα υπήρξε σχετική απόσυρση ερώτησης βουλευτών της ΝΔ για το Τάμα του Έθνους...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δημοκρατική είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία. Φίμωση ακόμα και στους ίδιους της τους βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

Θα ζυγίσουμε πως το χριστεμπόριο αποφέρει καλύτερα κέρδη στο κόμμα και θα πράξουμε αναλόγως. Τι άλλο μπορείς να εμπορευθείς εύκολα, ανέξοδα και με επιτυχία εκτός από την πίστη του κοσμάκη; Υπάρχει βέβαια και το πατριδεμπόριο αλλά σαν το χριστεμπόριο τίποτα. Όταν φυσικά υποπτευθούμε πως δε μας εξυπηρετούν ετούτα οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ θα φαίνονται συντηρητισμός μπροστά στις δικές μας πρωτοβουλίες.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε επί συριζα να αφαιρούνταν το θρήσκευμα από τους σχολικούς τίτλους τι θα γινόταν. Επί δεξιάς όμως είναι ευλογημένο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι δημοκρατικότητα;;;

Χ.

Ανώνυμος είπε...

Οντως, δεν ειναι ολοι ιδιοι, τελικα. Καποιοι ειναι δεξιοτεχνες στο να καπηλευονται ιερα και οσια. Αλλα οχι, δεν ειναι η συμπολιτευση που απογοητευει -ειναι αυτοι που ακομα να καταλαβουν ποιος κοροιδευει ποιον.
Και επεται συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

Νέα Δημιοκρατία; Νέα Δημαγωγοκρατία;

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά έχω αποχωρήσει από το δήθεν πατριωτικό και δήθεν ευσεβές κόμμα της ΝΔ εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Έτσι δεν αιφνιδιάζομαι ούτε από τους δήθεν πόνους της για το μακεδονικό ούτε από τα καραγκιοζιλίκια της με τη θρησκεία. Ο ευτυχισμένος με τη ΝΔ να απευθυνθεί σε κείνους που τους σέρνανε στα κάθε είδους συλλαλητήρια για τη θρησκεία και την πατρίδα και μετά σφυρίζανε αδιάφορα για να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)