15/12/10

Παπικός καρδινάλιος αποκαλύπτει τον πραγματικό στόχο του Οικουμενισμού

Στις 6 Μαρτίου 2010 στον Καναδά έλαβε χώρα διάλογος μεταξύ Παπικών και Αγγλικανών.
Ο καρδινάλιος William Levada ήταν πραγματικά αποκαλυπτικός μιλώντας για τους στόχους των οικουμενικών (οικουμενιστικών) προσεγγίσεων και διαλόγων. Δήλωσε μεταξύ άλλων: «union with the Catholic Church is the goal of ecumenism» δηλ. η ένωση με την Καθολική Εκκλησία είναι ο στόχος του οικουμενισμού!
Ας τα ακούσουν αυτά και οι δικοί μας οικουμενιστές, διαλεγόμοι αδιαλείπτως και απροϋποθέτως…
.

2 σχόλια:

Αντιοικουμενιστής είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο σας! Όμως ακόμα και οι υπόλοιποι 119 καρδινάλιοι τα ίδια ή και χειρότερα να δηλώσουν, το αυτί των οικουμενιστών δεν ιδρώνει...Βλέπεις πως για μερικούς είναι απελπιστικά δύσκολο το να κοπούν τα πολυτελή ταξίδια, η διαμονή σε σουίτες με υδρομασάζ, οι πλούσιοι μπουφέδες, οι πόζες στους φακούς και στις κάμερες, τα αστραφτερά ράσα, οι μανσέτες με τα χρυσά περίτεχνα μανικετόκουμπα - κοσμήματα, οι απαστράπτοντες σταυροί κ.α. πολλά. Και η Ορθοδοξία μας; Καλέ, ποιος ασχολείται με τέτοια πράγματα τώρα; Ο Άγιος Τριαδικός Θεός να μας ελεήσει. Αμήν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Κανείς από τους οικουμενιστές δεν ενδιαφέρεται για τη σωτηρία του ποιμνίου του. Συμφωνώ απολύτως με τον αντιοικουμενιστή. Αρκεί να γεμίζουν οι ναοί (τους οποίους μετέτρεψαν σε οίκους εμπορίου) και ο λαός να παραμένει ακατήχητος, αδιάφορος και απαθής στα όσα γίνονται εις βάρος της ψυχής του. Επιδιώκουν και επιθυμούν διαλόγους με πάσης φύσεως αιρετικούς και αλλοθρήσκους και ουδέποτε αφουγκράσθηκαν τον πόνο των ανθρώπων που αγωνιούν και πονούν αληθινά για την Εκκλησία.
Πράγματι ο Θεός να μας ελεήσει.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)