24/10/12

Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, «Tο όνομα του Θεού ελεύθερα κακοποιείται και ανεμπόδιστα καθυβρίζεται! Μπράβο στην Ελληνική Δημοκρατία!»

CORPUS CHRISTI
ΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Με χαρά αναδημοσιεύουμε σήμερα την διαμαρτυρία του σεπτού και λογίου Ιεράρχου της Γορτυνίας, Σεβασμιω- τάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμία, αγαπητού δε εν Χριστώ Αδελφού μας, η οποία σχετίζεται με την Υπόθεση της ασεβε-στάτης παραστάσεως Corpus Christi, για την οποία πολύς θόρυβος έγινε τώρα τελευταία.

Αν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας λειτουργούσαν οι Νόμοι και οι θεσμοί, τότε οι υπαίτιοι, δηλ. οι υβριστές του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα ήσαν ήδη στη φυλακή! Κάποτε η βλασφημία ήταν αδίκημα! "Βλασφήμισε τα θεία" ήταν η κατηγορία! Τα Δικαστήρια σε καταδίκαζαν! Τώρα όμως στο όνομα της Δημοκρατίας όλοι και όλα είναι ελεύθερα! Αλλά παρά ταύτα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΔΕΝ μπορείς να τόν υβρίζεις δημοσίως! Σε συλλαμβάνουν! Αλλά τον Θεό καί Σωτήρα σου μπορείς! Εύγε στη Δικαιο- σύνη! Εύγε στην αρρωστημένη Δημοκρατία μας!
Στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ επίσης εν ονόματι της προστασίας του πολίτη και των προσωπικών δεδομένων ΔΕΝ δημοσιεύονται ούτε το όνομα ούτε και η φωτογραφία ενός συλληφθέντος κακοποιού! Αλλά το όνομα του Θεού ελεύθερα κακοποιείται και ανεμπόδιστα καθυβρίζεται! Μπράβο στην Ελληνική Δημοκρατία! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Γι αυτό η Ελλάδα μας κατακρημνίζεται!
Αίγιον 20 Οκτωβρίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Στο ιστολόγιο του ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αναδημοσιεύει το κείμενο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, Σόδομα και Γόμορρα (Για το Corpus Christi)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Εσταυρωμένος Χριστός θα επιθυμούσε να τιμωρηθούν και να κλειστούν στη φυλακή οι υβριστές Του; Αυτός που ευλογούσε τους σταυρωτές Του;Πως είναι δυνατόν να επιθυμεί κάτι τέτοιο ένας Επίσκοπος που είναι εις τύπον και τόπον Χριστού;

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)