1/6/15

Ενημέρωση για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών

Συνεδρίαζαν τα περισσότερα ΠΥΣΔΕ της χώρας την Παρασκευή 29 Μαΐου ώστε να υπολογίσουν τα κενά και πλεονάσματα που θα έστελναν αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, για να αποσταλούν από αυτές προς το Υπουργείο συνολικοί πίνακες κενών την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Τα χρονοδιαγράμματα αυτά που είχαν καθοριστεί με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας παρατάθηκαν
καθώς την Παρασκευή εστάλη στις Διευθύνσεις νέα εγκύκλιος που ζητά να υπολογιστούν εκ νέου τα κενά στα ΕΠΑΛ με βάση το Ωρολόγιο Πρόγραμμα που θα ισχύσει σε αυτά όπως καθορίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Υπουργείο Παιδείας. Οι Διευθύνσεις καλούνται να αποστείλουν τα κενά για τις μεταθέσεις μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου.
Εξάλλου με την εγκύκλιο 85344/Ε2/28-05-2015 το Υπουργείο ζήτησε από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επικαιροποίηση των κενών σε Μουσικά, Διαπολιτισμικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Τα στοιχεία εστάλησαν άμεσα στο Υπουργείο. Η συζήτηση για τις μεταθέσεις σε αυτές τις κατηγορίες σχολείων προηγείται, ως γνωστόν, της συζήτησης για τις γενικές μεταθέσεις και δεν αποκλείεται το ΚΥΣΔΕ να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας για τις μεταθέσεις αυτές.
Να σημειωθεί τέλος ότι οι Διευθύνσεις θα αποστείλουν κενά για τις γενικές μεταθέσεις λαμβάνοντας υπόψη τους τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών καθώς αυτές οριστικοποιήθηκαν την Παρασκευή οπότε και έληξε η προθεσμία ανάκλησης αιτήσεων συνταξιοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)