28/7/15

Πόρους για την πρόσληψη 5.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών ζήτησε ο Αρ. Μπαλτάς από τον Γ. Σταθάκη

"Κάναμε κοινωνό τον κ. Σταθάκη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τους αναπληρωτές, του θέσαμε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά τις διαστάσεις του προβλήματος και ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση, ώστε όντως όλα τα σχολεία να αρχίσουν (σ.σ. τον Σεπτέμβριο) κανονικά, με τα ωράρια που υπάρχουν, όπως πάντα".
Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, εξερχόμενος από το υπουργείο Οικονομικών, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη.
Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία ήταν παρών και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Δημήτρης Χασάπης, ήταν η εύρεση πόρων από τον προϋπολογισμό για την πρόσληψη περίπου 5.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το ερχόμενο σχολικό έτος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ο κ. Μπαλτάς είχε δηλώσει, μιλώντας στην ΕΡΤ1, ότι το υπουργείο διαθέτει ήδη τα κονδύλια που χρειάζονται για την πρόσληψη 10.000 αναπληρωτών, μέσω ΕΣΠΑ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ από capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)