10/12/15

Στη Βουλή θα τοποθετηθούν οι ΑΝΕΛ για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων

"Σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΛ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή", αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Σοβαρό και λεπτό ζήτημα χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ανακοινώνοντας ότι το κόμμα θα τοποθετηθεί στη Βουλή. Η διευκρίνιση ήρθε στο πλαίσιο απάντησης στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του καλωσορίζει το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας ότι καθυστέρησε 11 μήνες.
«Η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου θα είναι μια ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει προοδευτική στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του και να αποπροσανατολίσει από τη γενική εικόνα της συνεργασίας του με την ακροδεξιά του Πάνου και των άλλων Καμμένων.
» Για το ΠΑΣΟΚ θα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι αυτό που μας κινητοποιεί και μας ενώνει είναι αρχές και αξίες».

Απαντώντας η Μ.Χρυσοβελώνη είπε: «Οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με χαρακτηρισμούς περί 'ακροδεξιών' συνιστούν κυριολεκτικά επιτομή της αθλιότητας.
» Επειδή, όμως, στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως από τα συνεχή στραπάτσα που έχουν υποστεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους, ξεχνούν πάρα πολύ εύκολα, ενώ περισσεύει το θράσος, θα τους θυμίζουμε μόνιμα πως το δικό τους κόμμα συνεργαζόταν και συναγελαζόταν με την ακροδεξιά και ακροδεξιούς, τύπου Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη και λοιπών 'μπουμπουκιών' ή 'μπουμπούκων'. Η αλήθεια και τα γεγονότα ούτε αλλοιώνονται, ούτε παραγράφονται. Έχουν καταγραφεί.
» Όσο για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται πιστοποιητικά νομιμότητας από κανέναν, πολύ περισσότερο από το κόμμα της κ. Γεννηματά που συνεχίζει να βρίσκεται δυστυχώς κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου.
» Σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΛ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ.ΑΦΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΟΡΜΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ Η ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ
ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)