15/6/18

Μονόωρο μάθημα Θρησκευτικών στην Α΄και Β΄ ΕΠΑΛ το σχολ. έτος 2018-2019

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπ. Αριθμ. Φ2/92271/Δ4 Υ.Α. που ορίζει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού και Επιλογής της Α΄ Τάξης και των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και των Τεχνολογικών - Επαγγελματικών μαθημάτων των Τομέων της Β΄ Τάξης των ΕΠΑ.Λ. του ν. 4386/2016 (Α΄ 83).

Σύμφωνα με την απόφαση το μάθημα των Θρησκευτικών θα διδαχθεί για 1 ώρα στην Α΄και Β΄τάξη Ημερησίων ΕΠΑΛ και στη Β΄τάξη Εσπερινών ΕΠΑΛ. Καμία ώρα Θρησκευτικών δεν θα διδαχθεί στην Α΄τάξη Εσπερινών ΕΠΑΛ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ΚΑΙ Β΄ΕΠΑΛ:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!


ΧΡ. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μ' αυτούς τους φωτισμένους του ΥΠΕΠΘ πρέπει να βρίσκεσαι συνεχώς στα δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Στην κατάσταση που βρίσκονται τα περισσότερα ΕΠΑΛ (στεγαστικοί χώροι ανεπιθύμητων - αδιάφορων μαθητών) μάλλον ως βάλσαμο ακούγεται αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, φίλε 16 Ιουνίου 2018 - 7:10 μ.μ., μήπως στη Γ΄ των γενικών λυκείων, τι γίνεται; Όλο παιγχίδια με το κινητό κάτω από το θρανίο, απόπειρες αντιγραφών κατά τα διαγωνίσματα, μονόωρες κοπάνες, μασήματα τσιχλών σαν τις κατσίκες την ώρα του μαθήματος, παρεούλες-εστίες μαθητικής βαβούρας, παράλογες βαθμολογικές απαιτήσεις για τους ελέγχους τετραμήνων με το αίολο επιχείρημα ότι σε κάποιους μήνες θα δώσουν πανελλήνιες και δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν τα μαθήματα γενικής, λες κι εμείς κάποτε δεν δίναμε εξετάσεις αλλά, όταν έρχονται οι πανελλήνιες, γράφουν κι εκεί την ''τύφλα'' τους. Ευτυχώς, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, κυρίως από παιδιά με θρησκευτική ή γενικότερα αγωγή από τις οικογένειές τους. Όσο για τους απαλλαγμένους από το μάθημα μας και στα άλλα μαθήματα πονοκέφαλος καταντούν στους υπόλοιπους καθηγητές τους.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)