21/2/19

Οι ιερείς δεν δέχονται το Προτεινόμενο Πλαίσιο της κυβέρνησης

ΙΣΚΕ: Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στα θέματα μισθοδοσίας
«Οι ιερείς δεν δέχονται το Προτεινόμενο Πλαίσιο της κυβέρνησης», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΙΣΚΕ στο ethnos.gr
Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή κληρικών απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, στον απόηχο του Προτεινόμενου Πλαισίου Συμφωνίας Πολιτείας και Εκκλησίας που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες.

Ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου του ΙΣΚΕ, δηλώνει στο ethnos.gr:
«Ομόφωνα αποφασίσαμε να μην δεχτούμε καμία αλλαγή στα θέματα της μισθοδοσίας. Μια απόφαση που είχαμε πάρει από την πρώτη στιγμή και έκανε ομόφωνα απόφασή της και η Ιερά Σύνοδος στις 16 Νοεμβρίου του 2018 και η οποία είναι δεσμευτική για όλη την Εκκλησία.
Οι ιερείς δεν δέχονται το Προτεινόμενο Πλαίσιο της κυβέρνησης, καθώς θεωρούν ότι είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Είναι γνωστό πως τα λόγια δεν μπορούν να απαλείψουν την ουσία.
Ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος που είναι και νομικός μας σύμβουλος το αποδόμησε πλήρως. Όλες οι προτάσεις μας θα καταγραφούν και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα τις δημοσιεύσουμε».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους Ιερείς για την αντίστασή τους απέναντι σε μια Κυβέρνηση που είναι σαφές από την πρότασή τους για την αναθεώρηση του άρθρου 3 ότι θέλει να τους εκδιώξει από τη δημόσια ζωή, από τον χώρο της πολιτείας, όπως ακριβώς θέλει να εκδιώξει τον ίδιο τον αρχηγό της Εκκλησίας τον Ιησού Χριστό από τη δημόσια ζωή μέσω της αναθεωρήσεως του Συντάγματος. Στο άρθρο 3 στα δύο σημεία που υπήρχε το όνομα του Χριστού τα άλλαξαν και απέρριψαν και διέγραψαν τον Χριστό. Την Εκκλησία την θέλουν ως διοίκηση ως κοινωνικό φορέα ως ένα κοινό σωματείο δηλαδή χωρίς την Κεφαλή της τον Λυτρωτή, τον Σωτήρα τον Αναστάντα Χριστό και χωρίς το Ευαγγέλιο (γι αυτό αρνούνται να μείνει στο Σύνταγμα ο όρκος των βουλευτών και των Υπουργών στο Ευαγγέλιο, ενώ δέχονται να παραμείνει ο όρκος των Μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνιο!!!!!) Δέχονται τους Μουφτήδες και τους Ιμάμηδες στον δημόσιο βίο, αλλά όχι τους Ιερείς του Υψίστου. Λοιπόν ο Ορθόδοξος ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να πράξει το καθήκον του στις εκλογές όσο μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμη Δημοκρατία -αν έχουμε- στον τόπο μας. Οι κύριοι αυτοί κάνουν ό, τι μπορούν και ό, τι προλάβουν με μη δημοκρατικό τρόπο για να ακυρώσουν το έργο του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ο οποίος έφερε τον Χριστό στην Ελλάδα. Μετά από δύο χιλιετίες ήλθαν αυτοί οι πιο έξυπνοι και πιο προοδευτικοί διά μέσου των αιώνων, να τον διώξουν και να καθαρίσουν!!! το τοπίο της χώρας από τον Χριστό και το Ευαγγέλιο, μέσω της αθεϊας και της θρησκευτικής ουδετερότητας δηλαδή μέσω της αντιχριστιανικής υστερίας τους.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν οι Ιερείς να δεχθούν τέτοιο πράγμα;

Κ.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του ιστολογίου μας πατώντας το Παλαιότερες αναρτήσεις (δείτε δεξιά)